05/12/2023 13:03
Najnovije vesti
YOUTUBE/Eurovision Song Contest
YOUTUBE/Eurovision Song Contest

“NE MOGU DA VERUJEM DA STE TO REKLI” Luk Blek publici šapnuo TAJNU PORUKU, ovu reakciju NIJE OČEKIVAO! Ovaj detalj SVIMA PROMAKAO

Da je Luk Blek osvojio srca evrovizijske publike dokazuje i činjenica da su osim gromoglasnih ovacija i te kako pratili svaki detalj i njegovih proba pred nastup u polufinalu.

Pročitajte još

 

Srpski predstavnik se nakon prolaska u finale Evrovizije oglasio na Tviteru, gde je iskazao oduševljenje zbog onoga što je publika u areni u Liverpulu tokom njegovog nastupa uradila.

“Ljudi, ne mogu da verujem da ste to rekli”, glasi tvit Luka Bleka, koji nisu svi razumeli.

Naime, Luka je na predevrovizijskim žurkama posle stiha „game over” šaputao „bitch”, a publika je razumela zadatak i vrisnula to sinoć u areni.

I izgleda da su fanovi širom Evrope zaista uvažili ovaj Lukin „znak“, s obzirom na to da su mnogi primetili šta je želeo i vrisnuli „bitch“, čak i oni koji su bili pored svojih malih ekrana, što smo mogli da vidimo na Tviteru.

Podsetimo, Luk Blek se u prvoj polufinalnoj večeri predstavio 3. po redu, a svojim performansom je izazvao ogromne ovacije u areni u Liverpulu dok je izvodio svoju pesmu “Samo mi se spava”.

Luk Blek je inače sve oduševio u prvom polufinalu Evrovizije. Osim energičnim nastupom, to je učinio i gestom prema porodicama žrtava stradalim u masovnim ubistvima koja su se nedavno dogodila u Srbiji.

On je naime tokom nastupa na košulji nosio crni flor kao znak žalosti, a na kraju nastupa je na maternjem jeziku izgovorio “Volim te, Srbijo”, što je izazvalo ovacije u areni.

Drugo polufinale se dešava u četvrtak 11. maja, dok se finale Evrovizije odigrava u Liverpulu u subotu, 13. maja.

NAJNOVIJE

SPOJ DISKO MUZIKE I GVOZDENE OPERE! „DISCO OPERA“ 21. MARTA PRVI PUT U MTS DVORANI
BALETSKI SPEKTAKL! UKRAJINSKI KLASIČNI BALET "LABUDOVO JEZERO" 05. MARTA U MTS DVORANI
ANTISTENDAP "ĐUROLOGIJA": 09. DECEMBRA U MTS DVORANI
SAVRŠENA BUKA! BLACK SIMPHONY- METALLICA SYMPHONYC TRIBUTE SHOW 17. MARTA U MTS DVORANI!
"NE IZGLEDA ZDRAVO": Nove fotke Nikol Kidman OZBILJNO ZABRINULE fanove, tvrde da joj je UGROŽENO zdravlje (FOTO)

NAJČITANIJE

SRBIJA VREME
Scroll to Top