29/11/2023 23:49
Najnovije vesti
YOUTUBE/PRINTSCREEN   /Produkcija Kruna
YOUTUBE/PRINTSCREEN /Produkcija Kruna

EVO ŠTA JE PORUČIO! Keba se oglasio posle zabrane koncerta u Puli

Koncert narodne muzike u Sportskom centru Pula Mate Parlova, na kojem je trebalo da učestvuju srpski pevači Ana Bekuta, Dragan Kojić Keba i Zorana Mićanović, koji je nedavno zabranio gradonačelnik Pule Filip Zoričić, neće biti održan, odlučio je Trgovački sud u Pazinu, odnosno sudija Damir Rabar.

Pročitajte još

Povodom odluke hrvatskog suda, za Kurir se oglasio Dragan Kojić Keba.

– Svakom zabranom još sam čvršći, čistiji i bogatiji jer zabranjeni i gonjeni privlače zvezde, a gonitelji sivilo i sopstvenu tamu. I moja muzička lopta je od snega, ali i te kako raste od guranja gonitelja. U svakom slučaju, žao mi je i na kraju ne može samo jedan čovek ili nekakva grupa nikada pokvariti utisak o hiljadama i hiljadama onih koji iskreno i od srca žele da me vide i čuju moju muziku i pesmu. Moj naslov je kao i uvek ”Bre, gidi džanum za dušmani”, rekao je Keba za Kurir.

NAJNOVIJE

POKLON MAJCI I OCU SA TAJLANDA: Poznat muzički par Martinetti dobio je dar od sina povodom šest decenija ljubavi (VIDEO)
DŽEJ LO SEVNULO SVE! Slavna pevačica u riskantnoj haljini
OVO JE ŠEHEREZADA IZ SERIJE KOJU JE SRBIJA OBOŽAVALA? Evo kako sada izgleda lepa glumica, skroz promenila lični opis (FOTO)
"GURNULA SAM JE TADA NIZ STEPENICE": Nadi Topčagić pao MRAK na oči zbog jedne rečenice...
ESTRADA JE NE ZANIMA: Sanja Đorđević je PONOSNA na ćerku, a svi se pitaju kako IZGLEDA i čime se bavi (FOTO)

NAJČITANIJE

SRBIJA VREME
Scroll to Top