01/12/2023 08:34
Najnovije vesti
INSTAGRAM/padmalakshmi
INSTAGRAM/padmalakshmi

POJEDEM PO 9.000 KALORIJA DNEVNO, A I DALJE SAM VITKA: Ne odričem se ničega i telo mi je isto! Evo u čemu je tajna (FOTO)

Američka TV voditeljka, spisateljica, aktivistkinja, glumica i model, Padma Lakšmi je probala na hiljade jela tokom 17 godina u emisiji "Top Chef", a ona dolaze s puno kalorija. Nedavno je otkrila da jede do 9.000 kalorija dnevno dok snima seriju.

Pročitajte još

 

– Prva polovina sezone, kada imamo puno takmičara, unesem osam ili devet hiljada kalorija dnevno – kaže Lakšmi. U jednom intervjuu Lakšmi je otkrila da se ugoji i do 7 kilograma tokom snimanja svake sezone “Top Chefa” i poveća dva broja haljine. No dodaje da nikada ne pokušava da se ograniči dok je u šouu.

Nakon svake sezone zdravije se hrani i vežba pet puta nedeljno.

– Previše volim hranu da bih se izgladnjivala samo da bih izgledala dobro – rekla je.

Umesto toga, ona odlazi u teretanu kako bi mogla da uživa u onome što jede.

A još više je motivisana nakon što su je ove godine pozvali da se pojavi u kultnom broju u kupaćem kostimu magazina Sports Illustrated.

– Pomislila sam – moram da idem da vežbam. Srećom, već sam bila prilično redovna u teretani jer je prošlo samo mesec dana otkako sam se vratila kući sa snimanja “Top Chefa” – ističe.

Lakšmi je takođe rekla da joj laska što je zamoljena da se pojavi u izdanju popularnog magazina.

– Ubila bih za to kad sam bila model i u 20-im jer je to sveti gral, a nikad me nisu ni zvali za ovako nešto. I stvarno sam mislila da to neću doživeti, da budem iskrena – kaže ova 52-godišnjakinja.

Kad je dobila poziv pre nekoliko meseci, nije mogla da veruje, prenosi Insider.

U nedavnom videu za Sports Illustrated, Lakšmi je rekla da je “slađe” biti u kupaćem kostimu u 50-im nego u 20-im.

– Važno je pokazati ženama svih doba, tipova tela i boje kože da je lepota tako ogromna i da dolazi u širokom spektru – rekla je Lakšmi u snimku.

Kada mlade žene to vide, nada se da će shvatiti da imaju dug život i da ih iskustvo i mudrost zapravo čine zanimljivijima.

– Zahvalna sam na svom telu, što mi je omogućilo da imam bebu, što mi je omogućilo da jedem kao što jedem i na svemu što mi je dalo – istakla je.

NAJNOVIJE

POKLON MAJCI I OCU SA TAJLANDA: Poznat muzički par Martinetti dobio je dar od sina povodom šest decenija ljubavi (VIDEO)
DŽEJ LO SEVNULO SVE! Slavna pevačica u riskantnoj haljini
OVO JE ŠEHEREZADA IZ SERIJE KOJU JE SRBIJA OBOŽAVALA? Evo kako sada izgleda lepa glumica, skroz promenila lični opis (FOTO)
"GURNULA SAM JE TADA NIZ STEPENICE": Nadi Topčagić pao MRAK na oči zbog jedne rečenice...
ESTRADA JE NE ZANIMA: Sanja Đorđević je PONOSNA na ćerku, a svi se pitaju kako IZGLEDA i čime se bavi (FOTO)

NAJČITANIJE

SRBIJA VREME
Scroll to Top