01/12/2023 07:31
Najnovije vesti
YOUTUBE PRINTSCREEN  MARIJA SERIFOVIC
YOUTUBE PRINTSCREEN MARIJA SERIFOVIC

DETALJI BRAČNE AGONIJE VERICE ŠERIFOVIĆ! Pevačica otkrila jezivu PREVARU kojom se poslužio Marijin otac, ŠOK!

Verica Šerifović je zbog ljubavi prema Rajku Šerifoviću napustila gimnaziju, ali je umesto ljubavi dočekala tortura.

Pročitajte još

 

Cenu svoje slobode platila je mnogo godina kasnije, a tadašnjeg supruga je na foru naterala da potpiše papire za razvod.

Od početka braka sa Rajkom pevačica je nailzaila na probleme, čak doživljavala i psihičko i fizičko nasilje, ali je zbog ćerke Marije Šerifović istrpela sve. U jednom trenutku braka Verica je poželela da ostavi tadašnjeg supruga, ali se zbog njegovog poteza brzo i predomislila.

– Kada je Marija bila mala, želala sam da napustim Rajka i podnela sam papire za razvod, ali on je imao veze u Kragujevcu i uspeo je da smuva da Marija pripadne njemu. Doživela sam jači nervni slom i rekla: „Ma, neka mi bude kako bude. Odustajem od razvoda, odustajem od svega“. Sad posle toliko godina mogu da kažem, možda je to tako moralo da bude- ispričala je svojevremeno Verica i dodala da je glavni razlog njihovih problema zapravo bio alkohol.

– Prosto ne mogu da verujem da dve čašice rakije mogu da promene čoveka. Njega su svi voleli jer je društven, drug do koske, ali kad popije dve, tri to više nije taj čovek. Teško sam se nosila sa tim, nisam samo ja, svi smo, i svekar, svekrva, jetrva…– rekla je pevačica i otkrila zbog čega je trpela nasilje i zašto je to krila.

– Bila sam dete, šta sam znala sa 18 godina. Mnogo sam krila, čak i od roditelja. Tata da je znao, on bi ga odrobijao. Dobro, nekad sam mogla da sakrijem, nekad nisam- iskrena je bila Šerifovićka u emisiji „Iz profila“ i otkrila kako je zapravo smogla snage da kaže sebi da je kraj.

– Rešila sam da kad Marija završi gimnaziju da to prekinem. Mislim da sam imala najtužniji i najkraći sporazumni razvod u istoriji – rekla je Verica i objasnila da je Rajko pored alkohola, imao i drugi porok – kocku.

– Rajko je voleo da se kocka i jednom tipu je dugovao neke pare, došao je kući i rekao mi: „Moraš da mi daš pare da vratim“,i ja mu kažem: „Ok, koliko je to?“, a on odgovori 1.000 maraka. I ja iz šale kažem da ću mu dati 1.500 maraka, ali da potpiše sporazumni razvod. I on samo kaže: „Nema problema, pozovi advokata i daj mi pare“. Ja reko’ polako, da odemo mi prvo kod advokata. I odemo, potpisa se on, uze pare i ode, a ja žena razvedena– prisetila se ona i otkrila da se nakon toga osećala po malo zbunjeno.

– Našla sam se u čudu, taj osećaj – da li da plačem, da li da se smejem. Advokat me gleda i kaže: „Vera, hoćete čašu vode?’“, a ja ga pitam: „A je l’ mogu da dobijem neku lepu kafu? I da me ništa ne pitate“. Gledam onu kafu, pušim cigaretu i pitam samu sebe- dvadeset i nešto godina, toliko energije, da ne pričam o svojoj lepoti, mladosti, pevanju, parama, kuvanju, svega da se to odjednom preseče. Verovatno je on mislio da papir trpi sve -ispričala je Verica koja se od Rajka razvela 2003. godine.

Uprkos tihom, po malo i čudnom razvodu, Verica je ostala u odličnim odnosima sa bivšim suprugom i dan danas su velika podrška jedan drugom.

NAJNOVIJE

POKLON MAJCI I OCU SA TAJLANDA: Poznat muzički par Martinetti dobio je dar od sina povodom šest decenija ljubavi (VIDEO)
DŽEJ LO SEVNULO SVE! Slavna pevačica u riskantnoj haljini
OVO JE ŠEHEREZADA IZ SERIJE KOJU JE SRBIJA OBOŽAVALA? Evo kako sada izgleda lepa glumica, skroz promenila lični opis (FOTO)
"GURNULA SAM JE TADA NIZ STEPENICE": Nadi Topčagić pao MRAK na oči zbog jedne rečenice...
ESTRADA JE NE ZANIMA: Sanja Đorđević je PONOSNA na ćerku, a svi se pitaju kako IZGLEDA i čime se bavi (FOTO)

NAJČITANIJE

SRBIJA VREME
Scroll to Top