05/12/2023 07:17
Najnovije vesti
IMG-2744

FAMILY FUN FESTIVAL: “Beauty and the Beast” i NVU MAŠKARADA

Nov porodični festival u Herceg Novom "Family fun festival" počeo je 7. jula i trajaće do 6.avgusta pod pokroviteljstvom Turističke organizacije Herceg Novi.

Pročitajte još

 

Sam festival donosi razna iznenađenja, a jedno od je da će biti prikazan 10. jula na plaži Žalo čuveni film “Beauty and the Beast” (Lepotica i zver). Film kome se obraduje svako dete. Pre same projekcije filma sa decom će se družiti animatori u kostimima karaktera iz istoimenog crtanog filma (NVU Maškarada Tivat). Biće to zabavna noć za mališane.

Turistička organizacija Herceg Novog zaista se potrudila da spremi sadržajan i bogat kako filmski tako i muzički, edukativni i književni program.

Cilj je da kroz ovaj festival se deca zbliže, nauče nešto novo i provedu kvalitetno vreme, a ovogodišnja turistička ponuda Herceg Novog upravo to nudi!

Herceg Novi je “family child destination”, grad koji posebnu pažnju posvećuje deci jer su ona pokretač svega.

Turistička organizacija Herceg Novog će tokom trideset letnjih dana predstaviti svoj projekat “Family fun festival” u punom sjaju, sadržinski kvalitetnom u kom će uživati svi. Iz Herceg Novog poslaće se poruka svetu kako bez pravih vrednosti društvo ne može da opstane. A upravo takve, nudi ovaj festival.

Podsetimo, igrana verzija filma Lepotica i Zver je prvi put najavljena u aprilu 2014, kada je Kondon najavljen kao režiser; Votsonova, Stivens, Evans i ostatak glumačke postave se pridružio projektu između januara i aprila 2015. godine. Film je sniman od maja do avgusta iste godine u Engleskoj. Sa procenjenim budžetom od 255 miliona dolara, jedan je od najskupljih filmova ikada snimljenih. Film sadrži obrađene verzije svih pesama animiranog filma iz 1991. i još dve originalne pesme.

Film je premijerno prikazan 23. februara 2017. u Londonu, dok je u američkim bioskopima realizovan 17. marta iste godine. Dobio je pozitivne kritike od strane kritičara, koji su naročito pohvalili vernost originalnom animiranom filmu, kao i elementima sa brodvejskog mjuzikla, glumu, vizuelni stil, muziku, pesme, kostime i produkciju, dok su neki kritikovali dizajn pojedinih likova, kao i preteranu sličnost sa originalnim filmom.

Zaradio je preko 1,2 milijarde dolara širom sveta, postajući najuspešniji igrani mjuzikl, drugi najuspešniji film iz 2017. godine, kao i, u to vreme, deseti najuspešniji film svih vremena. Bio je nominovan za dve Filmske nagrada po izboru kritičara, dve nagrade BAFTA, kao i dva Oskara, u kategorijama za najbolju scenografiju i najbolju kostimografiju. Lepotica i zver je prvi Diznijev igrani film sinhronizovan na srpskom jeziku.

VIŠE O FILMU

Priča i likovi koje znate i volite spektakularno oživljavaju u ovoj igranoj adaptaciji Diznijevog animiranog klasika Lepotica i Zver, filmu koji proslavlja jednu od najlepših bajki sveta. Iskusite čudesno putovanje Bel (Ema Votson), pametne, lepe i nezavisne mlade žene koja postaje zarobljenik Zveri (Den Stivens) u njegovom dvorcu. Uprkos strahovima, ona se sprijateljuje sa začaranim osobljem dvorca i pronalazi način da zaviri iza zastrašujuće spoljašnjosti Zveri i pronađe dobru dušu pravog princa.

NAJNOVIJE

SPOJ DISKO MUZIKE I GVOZDENE OPERE! „DISCO OPERA“ 21. MARTA PRVI PUT U MTS DVORANI
BALETSKI SPEKTAKL! UKRAJINSKI KLASIČNI BALET "LABUDOVO JEZERO" 05. MARTA U MTS DVORANI
ANTISTENDAP "ĐUROLOGIJA": 09. DECEMBRA U MTS DVORANI
SAVRŠENA BUKA! BLACK SIMPHONY- METALLICA SYMPHONYC TRIBUTE SHOW 17. MARTA U MTS DVORANI!
"NE IZGLEDA ZDRAVO": Nove fotke Nikol Kidman OZBILJNO ZABRINULE fanove, tvrde da joj je UGROŽENO zdravlje (FOTO)

NAJČITANIJE

SRBIJA VREME
Scroll to Top