29/11/2023 23:31
Najnovije vesti
YOUTUBE/PRINTSCREEN/Royal TV  - Rick Evers
YOUTUBE/PRINTSCREEN/Royal TV - Rick Evers

(VIDEO) KRALJ SIKTAO U KOČIJI ZBOG VILIJAMA I KEJT: Doveli ga do tačke pucanja, pa počeo da BESNI!

Kralju Čarlsu se nikako nije svidelo što su mu sin i snaja došli posle njega. 2.300 gostiju je već sedelo i čekalo, a princ Vilijam i Kejt Midlton su tek pristizali. U kočiji je kralj škrgutao zubima od besa...

Pročitajte još

 

Princ Vilijam došao je u subotu na krunisanje kralja Čarlsa sa suprugom Kejt Midlton i decom. Princ i princeza od Velsa nisu kasnili, već su stigli na ceremoniju na njen sami početak. To se, čini se, nije svidelo kralju Čarlsu, koji je pristigao pre njih. Na televizijskom prenosu viđeni su kralj Čarls i kraljica Kamila kako dolaze u kraljevskoj kočiji, čeka ih 2.300 gostiju, koji su već sedeli na svojim pozicijama, a Kejt i Vilijam tek pristižu.

@krystinkalvoy

#duet with @Liz More #kingcharles and I’m pissed off🇬🇧 #lipreading #hearingloss #hearingaids #carriage #coronation

♬ original sound – Liz More

Čitačica s usana otkrila je na društvenim mrežama šta je kralj Čarls govorio kraljici u kočiji. Tako joj je navodno rekao da je ljut jer mora da čeka.

– Prilično neverovatno. Da im treba toliko vremena. Ljut sam. Jer sedim ovde. I starim – kaže čitačica s usana da je kralj rekao.

Podsetimo, kralj Čarls je u više navrata pokazao da ima tanke živce.

Prilikom potpisivanja 2022. ga je naljutila – olovka. Tad je sa suprugom Kamilom prisustvovao prijemu u dvorcu Hillsborough u Severnoj Irskoj, gde se susreo s članovima skupštine Severne Irske. Tokom ceremonije potpisivanja knjige Čarls se naljutio na olovku.

Čarls je prvo shvatio da je napisao pogrešan datum, a potom je izgubio živce zbog olovke koju je koristio.

Naljutio se jer je iz olovke curilo mastilo, a Kamila je komentarisala da “curi svuda”. Nakon njene pritužbe kraljevski pomoćnik brzo je dotrčao i sklonio olovku koja je curila.

– Ne mogu da podnesem ovu prokletu stvar – rekao je Čarls dok je maramicom brisao mastilo s ruku, te dodao da se ovo događa “svaki prokleti put”.

Isto tako, tokom ceremonije na kojoj je Čarls III proglašen novim britanskim monarhom zasmetala mu je kutijica s olovkom, te je signalizirao službenicima da ju pomere.

Video novog britanskog kralja ubrzo je postao viralan.

NAJNOVIJE

POKLON MAJCI I OCU SA TAJLANDA: Poznat muzički par Martinetti dobio je dar od sina povodom šest decenija ljubavi (VIDEO)
DŽEJ LO SEVNULO SVE! Slavna pevačica u riskantnoj haljini
OVO JE ŠEHEREZADA IZ SERIJE KOJU JE SRBIJA OBOŽAVALA? Evo kako sada izgleda lepa glumica, skroz promenila lični opis (FOTO)
"GURNULA SAM JE TADA NIZ STEPENICE": Nadi Topčagić pao MRAK na oči zbog jedne rečenice...
ESTRADA JE NE ZANIMA: Sanja Đorđević je PONOSNA na ćerku, a svi se pitaju kako IZGLEDA i čime se bavi (FOTO)

NAJČITANIJE

SRBIJA VREME
Scroll to Top