29/11/2023 22:14
Najnovije vesti
YOUTUBE  RTS Pesma Evrovizije - Zvanični kanal
YOUTUBE RTS Pesma Evrovizije - Zvanični kanal

URNA LANE TOKOVIĆ BIĆE IZLOŽENA U ALEJI ZASLUŽNIH GRAĐANA! Njena bliska prijateljica potvrdila: Zaslužila je to!

Nakon kremacije na Novom groblju, urna Lane Toković biće postavljena u Aleji zaslužnih građana.

Pročitajte još

Kremacija pevačice Lane Toković, koja je iznenada preminula 13. maja u 56. godini, biće obavljena na Novom groblju u četvrtak, a njena urna biće izložena u Aleji zaslužnih građana što je potvrdila i Vanesa Šokčić.

– Lana je bila počasni građanin i Aleju je zaslužila. U opisu njene biografije možete videti sva njena dela koja ovo opravdavaju – kaže Vanesa Šokčić.

Ona je otkrila i da se njih dve druže 30 godina.

– Mnogo sam je volela nas dve se družimo od 1993. godine i ova njena iznenadna smrt nas je sve pogodila – ispričala je pevačica.

Podsetmo, pevačica Lana Toković preminula je pre dva dana na VMA, a kako je za domaće medije rekao njen prijatelj, uzrok smrti je sepsa zbog koje je upala u komu.

Inače, Lana Toković završila je klavir i solo pevanje. Bila je član dramske grupe u Beograu u klasi profesora Miodraga Aleksića. Profesionalni angažman u muzici započela je u svojoj 16. godini, prvo u Studiju 13, a potom u Studiju 6 Radio Beograda gde je postala najmlađi producent i muzički urednik. Svoj angažman na ovom polju nastavila je u dve muzičke kuće iz Ljubljane.

NAJNOVIJE

POKLON MAJCI I OCU SA TAJLANDA: Poznat muzički par Martinetti dobio je dar od sina povodom šest decenija ljubavi (VIDEO)
DŽEJ LO SEVNULO SVE! Slavna pevačica u riskantnoj haljini
OVO JE ŠEHEREZADA IZ SERIJE KOJU JE SRBIJA OBOŽAVALA? Evo kako sada izgleda lepa glumica, skroz promenila lični opis (FOTO)
"GURNULA SAM JE TADA NIZ STEPENICE": Nadi Topčagić pao MRAK na oči zbog jedne rečenice...
ESTRADA JE NE ZANIMA: Sanja Đorđević je PONOSNA na ćerku, a svi se pitaju kako IZGLEDA i čime se bavi (FOTO)

NAJČITANIJE

SRBIJA VREME
Scroll to Top