29/11/2023 22:44
Najnovije vesti
IMG-5692

“AUTENTIČAN PROIZVOD GRADA”: Ksenija Matović o programu i izložbi “ Diplomatija i strip”

Program i izložba “ Diplomatija i strip”, održani u Paviljonu Gradske muzike u Herceg Novom

Pročitajte još

 

Prema riječima Ksenije Matović, organizatorke programa kulture i nauke u ovom objektu, izložba “ Diplomatija i strip” koju su Novljani i njihovi gosti imali priliku da premijerno vide u Paviljonu, plod je saradnje sa Jovanom Subotićem i Nebojšom Mandićem, organizatorima Hercegnovskog strip festivala, koji se održava od 1.do 6. septembra. HSF ovu izložbu realizuje sa Francuskim Institutom.

– Izložba “ Diplomatija i strip” biće otvorena u osvit Festivala, koji se kao autentičan proizvod grada, te utoliko dragocjeniji, za vrlo kratko vrijeme, apsolutno etablirao u svijetu.

HSF ove godine ugostiće preko 100 umjetnika, među kojima i 12 specijalnih gostiju, vrhunskih imena devete umjetnosti iz Velike Britanje, Italije, Francuske, Kine, Slovenije, Španije, Sjeverne Irske, Njemačke, Hrvatske, BiH, Crne Gore….

-Jovan Subotić i Nebojša Mandić, će prezentovati izložbu i praktično nas izlaganjem, uvesti u Festival, u čijim se danima održavanja, svijet slije u Herceg Novi, a on postaje planeta, kazala je Matović za RTHN.

NAJNOVIJE

POKLON MAJCI I OCU SA TAJLANDA: Poznat muzički par Martinetti dobio je dar od sina povodom šest decenija ljubavi (VIDEO)
DŽEJ LO SEVNULO SVE! Slavna pevačica u riskantnoj haljini
OVO JE ŠEHEREZADA IZ SERIJE KOJU JE SRBIJA OBOŽAVALA? Evo kako sada izgleda lepa glumica, skroz promenila lični opis (FOTO)
"GURNULA SAM JE TADA NIZ STEPENICE": Nadi Topčagić pao MRAK na oči zbog jedne rečenice...
ESTRADA JE NE ZANIMA: Sanja Đorđević je PONOSNA na ćerku, a svi se pitaju kako IZGLEDA i čime se bavi (FOTO)

NAJČITANIJE

SRBIJA VREME
Scroll to Top