01/12/2023 07:11
Najnovije vesti
YOUTUBE PRINTSCREEN   RTS PRIKAZUJE
YOUTUBE PRINTSCREEN RTS PRIKAZUJE

“ČESTO UHVATIM SEBE KAKO RAZMIŠLJAM ŠTA DA MU SKUVAM”: UDOVICA LEGENDARNOG PEVAČA PROGOVORILA O NEIZMERNOM BOLU!

Iako će 6. aprila biti druga godišnjica smrti legendarnog pevača narodne muzike Predraga Živkovića Tozovca, supruga Emilija ne može da se navikne na realnost.

Pročitajte još

Tozovčeva supruga ne miri se sa gubitkom i priznaje da joj sve nedostaje, njegov dodir, glas, te da na televiziji stalno gleda muzičke emisije u kojima je gostovao jer tako odagnava osećaj da nije više sa njom.

Utehu pronalazi u sređivanju Tozovčeve zaostavštine, pošto je naslednica autorskih i izvođačkih prava koje joj je još davno zaveštao ugovorom o doživotnom izdržavanju.

Predrag je mnogo komponovao i ostalo je dosta nedovršenih pesama, snimljenih na trake, i Emilija bi želela da ih spoji i dovrši neko od njegovih kolega kako bi ipak došle do publike.

S obzirom na to da je muzičar bio i vrstan pesnik, poeziju će dati nekom dobrom recenzentu da bi se objavila zbirka.

– Biće tu dosta posla, volela bih da njegovu obimnu i vrednu zaostavštinu sredim. Godinama je pomagao naše pravoslavne hramove, ne samo u Srbiji, odazivao se gde god su ga zvali i dobio je dosta zahvalnica i priznanja, ali nije želeo da o tome ikad priča javno.

Umeo je da kaže: “Ako nekome učiniš nešto dobro, nemoj to nikad da spomeneš.”

– Često uhvatim sebe da razmišljam šta bih mogla da mu skuvam, a onda se trgnem. Sve mi je još novo i sveže. Na groblje odem bar jednom sedmično – zaključila je Tozovčeva supruga.

NAJNOVIJE

POKLON MAJCI I OCU SA TAJLANDA: Poznat muzički par Martinetti dobio je dar od sina povodom šest decenija ljubavi (VIDEO)
DŽEJ LO SEVNULO SVE! Slavna pevačica u riskantnoj haljini
OVO JE ŠEHEREZADA IZ SERIJE KOJU JE SRBIJA OBOŽAVALA? Evo kako sada izgleda lepa glumica, skroz promenila lični opis (FOTO)
"GURNULA SAM JE TADA NIZ STEPENICE": Nadi Topčagić pao MRAK na oči zbog jedne rečenice...
ESTRADA JE NE ZANIMA: Sanja Đorđević je PONOSNA na ćerku, a svi se pitaju kako IZGLEDA i čime se bavi (FOTO)

NAJČITANIJE

SRBIJA VREME
Scroll to Top