01/12/2023 08:13
Najnovije vesti
YOUTUBE/PRINTSCREEN/Royal TV  - Rick Evers
YOUTUBE/PRINTSCREEN/Royal TV - Rick Evers

(VIDEO) ISPLIVAO SNIMAK SLAVNE PEVAČICE KOJA NE MOŽE DA NAĐE MESTO: Pozvana da nastupi na krunisanju, a nema gde da sedne

Krunisanju kralja Čarlsa i službi u Vestminsterskoj opatiji prisustvuju najviši državni zvaničnici i ljudi iz filmskog i muzičkog sveta. Iako je veliki broj izvođača odbilo da nastupi na krunisanju, zbog navodnih obaveza, kao što su Adel, Hari Stajls i legendarna britanska ženska grupa Spice Girls, pop zvezda Kejti Peri je prihvatila poziv.

Pročitajte još

 

Pop zvezda Kejti Peri snimljena je na krunisanju kako luta između redova i pokušava da pronađe mesto na kojem sedi. Zbunjena pevačica šetala je i na kraju pitala ljude koji su sedeli u redu – da li ima slobodnog mesta. Kada su joj rekli da je sve zauzeto, nastavila je da traži mesto da bi sela.

U klupama istorijske građevine fotografi i brojne kamere već su uhvatili neke poznate osobe. Među prvima je u opatiju stigla glumica Džudi Denč. U opatiji je osim nje viđen i pevač Nik Kejv, a fotografi su ispred opatije uhvatili i glumicu Emu Tompson, Stivena Fraja, Džoanu Lumli, Džeja Blejdsa i druge.

Na ulasku u samu opatiju kamere su fotografisale i pevača Lajonela Ričija, koji će sutra nastupiti i na velikom koncertu povodom krunisanja kralja Čarlsa.

Osim Lajonela nastupiće i pop zvezda Kejti Peri, koja još uvek traži mesto u opatiji.

NAJNOVIJE

POKLON MAJCI I OCU SA TAJLANDA: Poznat muzički par Martinetti dobio je dar od sina povodom šest decenija ljubavi (VIDEO)
DŽEJ LO SEVNULO SVE! Slavna pevačica u riskantnoj haljini
OVO JE ŠEHEREZADA IZ SERIJE KOJU JE SRBIJA OBOŽAVALA? Evo kako sada izgleda lepa glumica, skroz promenila lični opis (FOTO)
"GURNULA SAM JE TADA NIZ STEPENICE": Nadi Topčagić pao MRAK na oči zbog jedne rečenice...
ESTRADA JE NE ZANIMA: Sanja Đorđević je PONOSNA na ćerku, a svi se pitaju kako IZGLEDA i čime se bavi (FOTO)

NAJČITANIJE

SRBIJA VREME
Scroll to Top