05/12/2023 12:08
Najnovije vesti
YOUTUBE   K1 Televizija
YOUTUBE K1 Televizija

GLUMAC BIO PODSTANAR U BEOGRADU, A SAD GRADI MONTAŽNU KUĆU U ČORTANOVCIMA: Ovaj slavni par su mu PRVE KOMŠIJE!

Naš glumac Raša Bukvić već određeno vreme živi kao podstanar u Beogradu, pa je rešio da pobegne od gradske vreve i da sagradi montažnu kuću u Čortanovcima.

Pročitajte još

 

Njegovo imanje se, kako je pisao “Kurir”, nalazi u komšiluku Slobode Mićalović i Vojina Ćetkovića. Njih dvoje tamo imaju vikendicu.

Raša Bukvić je rođen u Somboru, a studirao je u Beogradu. Radio je u Parizu i Los Anđelesu, gde je snimio brojne filmove sa inostranim kolegama. U Srbiju je odlučio da se vrati 2017. godine, kada je dobio ponudu za seriju “Besa”.

I posle 12 godina rada u Parizu nije bilo pošteno da nekom ovde uzimam prostor i da se vraćam. Sada kada sam se vratio, a jeste da i dalje donekle funkcionišem na relaciji Pariz-Beograd, ipak sam više koncentrisan na domaće tržište. Sada mi je ovde dete, pa ovde treba i da radim i bistvujem. U mom slučaju se pokazalo da je bilo pametno kada sam odlazio, a isto tako i kada sam se vratio – govorio je za medije glumac.

Glumac se vratio u Beograd i zbog ljubavi s koleginicom Marijom Bergam. Međutim, sada je ponovo slobodan, pa je odlučio da mu baza bude van metropole.

Inače, glumac ima stan u Parizu.

– Generalno nisam prekinuo vezu sa Francuskom, već kada su krenuli korona i zatvaranja, prosto mi više nije prijao put i nekako sam se posvetio životu ovde – pričao je Bukvić nedavno za “Blic”.

NAJNOVIJE

SPOJ DISKO MUZIKE I GVOZDENE OPERE! „DISCO OPERA“ 21. MARTA PRVI PUT U MTS DVORANI
BALETSKI SPEKTAKL! UKRAJINSKI KLASIČNI BALET "LABUDOVO JEZERO" 05. MARTA U MTS DVORANI
ANTISTENDAP "ĐUROLOGIJA": 09. DECEMBRA U MTS DVORANI
SAVRŠENA BUKA! BLACK SIMPHONY- METALLICA SYMPHONYC TRIBUTE SHOW 17. MARTA U MTS DVORANI!
"NE IZGLEDA ZDRAVO": Nove fotke Nikol Kidman OZBILJNO ZABRINULE fanove, tvrde da joj je UGROŽENO zdravlje (FOTO)

NAJČITANIJE

SRBIJA VREME
Scroll to Top