29/11/2023 23:51
Najnovije vesti
YOUTUBE/PRINTSCREEN/HAPPY TV
YOUTUBE/PRINTSCREEN/HAPPY TV

(FOTO) “OVO JE LAŽ”: Haos na društvenim mrežama, fanovi ne veruju da je Slađa preminula, otkriveno ko se krije iza vesti o smrti

Slađana Petrušić Slađa preminula je u 40. godini života, a nakon što je osvojila srce publike u "Parovima", ona se povukla iz medija.

Pročitajte još

Vesti o preranoj smrti Slađane Petrušić uznemirile su javnost, a porodica je tužnu vest saopštila putem Slađinog Fejsbuk profila.

-Sa tugom obaveštavamo da nas je sinoć napustila naša Slađa i otišla u bolji svet. Ona će biti kremirana, a pepeo razvejan po šumi jer je šuma bila njen život i živeće večno. Porodica Petrušić! Molimo novinare da nam se ne javljaju jer nikada nismo bili deo javnog života, a to je bila i Slađina želja, pa da je ispoštujemo. Hvala na razumevanju!– stajalo je u objavi na njenoj društvenoj  mreži.

Mnogi su bili šokirani i nisu mogli da veruju da je Slađa izgubila bitku za život, a jedna korisnica pomenute društvene mreže iznela je šokantne optužbe i navela da je informacija lažna.

“Ovo je laž bre, ko briše moje komentare?”, pitala je besna žena, koja je ubrzo dobila odgovor.

“Slađin brat, imajte barem malo poštovanja”, napisala je osoba koja koristi Slađin zvanični profil.

NAJNOVIJE

POKLON MAJCI I OCU SA TAJLANDA: Poznat muzički par Martinetti dobio je dar od sina povodom šest decenija ljubavi (VIDEO)
DŽEJ LO SEVNULO SVE! Slavna pevačica u riskantnoj haljini
OVO JE ŠEHEREZADA IZ SERIJE KOJU JE SRBIJA OBOŽAVALA? Evo kako sada izgleda lepa glumica, skroz promenila lični opis (FOTO)
"GURNULA SAM JE TADA NIZ STEPENICE": Nadi Topčagić pao MRAK na oči zbog jedne rečenice...
ESTRADA JE NE ZANIMA: Sanja Đorđević je PONOSNA na ćerku, a svi se pitaju kako IZGLEDA i čime se bavi (FOTO)

NAJČITANIJE

SRBIJA VREME
Scroll to Top