29/11/2023 23:54
Najnovije vesti
YOUTUBE/TODAY
YOUTUBE/TODAY

OTKRIVENA VELIKA TAJNA TUPAKA: Bivša žena Vila Smita progovorila o slavnom reperu i otkrila šta je povezuje s njim

Glumica Džejda Pinket Smit je u intervjuu kojim je najavila svoje memoare "Worthy" govorila i o tajni koju njen prijatelj Tupak Šakur nije želeo da podeli sa javnošću. Ona je čuvenog repera koji je ubijen 1996. u Las Vegasu nazvala srodnom dušom, a onda je otkrila šta ih je sve spajalo.

Pročitajte još

 

Džejda Pinket Smit rekla je ranije da joj je 2018. dijagnotikovana alopecija, a sada je ispričala da je reper Tupak takođe bolovao od ove autoimune bolesti koja uzrokuje gubitak kose.

– Nikada nije govorio o alopeciji od koje je bolovao – rekla je za People i naglasila da je reper dobio ovu bolest 1991. nakon što su ga uhapsili u Kaliforniji.

Čuveni muzičar tužio je policiju zbog brutalnosti, kako je navedeno u njegovoj tužbi u kojoj je tražio odštetu od 10 miliona dolara. Na kraju je spor rešen isplatom do 42.000 dolara.

– Nakon što su ga policajci pretukli u severnoj Kaliforniji, počeo je da gubi kosu. A njegovi oblici alopecije bili su daleko ekstremniji od mojih – rekla je glumica i napomenula:

– Mislim da Tupak nikada nije govorio o svojoj alopeciji, ali takođe je izgledao jako dobro sa ćelavom glavom. Ali to je bilo u vreme i era u kojoj jednostavno ne biste pričali o tome.
Džejda je sigurna da bi reper danas slobodno govorio o toj temi.

Džejda Pinket Smit pojavila se u subotu uveče na aerodromu u Njujorku što je njeno prvo pojavljivanje u javnosti nakon što je u emisiji “Today” rekla da su ona i Vili Smit rastavljeni već sedam godina iako je javnost smatrala da su u braku odnosno zajedno. Glumica je bila veoma raspložena, pogledajte slike koje to i prikazuju.

NAJNOVIJE

POKLON MAJCI I OCU SA TAJLANDA: Poznat muzički par Martinetti dobio je dar od sina povodom šest decenija ljubavi (VIDEO)
DŽEJ LO SEVNULO SVE! Slavna pevačica u riskantnoj haljini
OVO JE ŠEHEREZADA IZ SERIJE KOJU JE SRBIJA OBOŽAVALA? Evo kako sada izgleda lepa glumica, skroz promenila lični opis (FOTO)
"GURNULA SAM JE TADA NIZ STEPENICE": Nadi Topčagić pao MRAK na oči zbog jedne rečenice...
ESTRADA JE NE ZANIMA: Sanja Đorđević je PONOSNA na ćerku, a svi se pitaju kako IZGLEDA i čime se bavi (FOTO)

NAJČITANIJE

SRBIJA VREME
Scroll to Top