29/11/2023 23:55
Najnovije vesti
YOUTUBE/PRINTSCREEN/ALO.RS
YOUTUBE/PRINTSCREEN/ALO.RS

ODGOVORILA TRŽANOVOJ! Nikolićka iznela šok tvrdnje na račun koleginice: Smuvala ga kad se oženio!

Pevačica Maja Nikolić oglasila se nakon što ju je potkačila koleginica Goca Tržan.

Pročitajte još

Kako je istakla, Goca je ljubomorna na nju zbog profesionalnih, muzičkih uspeha, ali i dostignuća na polju ljubavi.

– Sa mnom je teško svađati se jer ja ne ulazim u polemike, osim kad sam sto posto sigurna da sam u pravu. U slučaju konkretno Maje Nikolić, mi smo videli već sva njena ludila i to, ja sam svašta nešta od nje doživela i to ničim izazvano, mislim, nikad ženu u lošem kontekstu u usta nisam uzela, ali ne možeš sad ti da pretpostaviš šta će neko da uradi – izjavila je, između ostalog, Goca za “Skandal”, zbog čega je Maja bila iznenađena.

Odmah je, na početku razgovora, stavila do znanja da Goca “nije kompetentna nju da komentariše”. Iskritikovala je njene pevačke kvalitete, ali i ljubavne izbore i tom prilikom potkačila Gocinog supruga, bunjara Rašu Novakovića.

– Ne znam odakle je sad ispala Goca Tržan, pa je mene našla da komentariše. ‘Ajde da me je komentarisao neki ozbiljan pevač, ko ima nagrade… Zna se da je u Tap 011 uvek pevala Ivana Peters, a ne Goca Tržan. Nije merodavna da me komentariše na nivou pevačice zato što nije pevač niti umetnik, ona je samo zabavljač. Nije merodavna da me komentariše kao neko inteligentan, jer je njen brak sa osobom koja je dvadeset godina mlađa od nje i sa osobom koja je bubnjar, koji košta od 50 do 100 evra, kao i svi drugi bubnjari… To govori o nivou njene inteligencije. Biti kuguarka u 50 godina i izgledati kao Goca Tržan je jako smešno. Kuguarke zna se šta su – Šeron Stoun, Brigit Nilsen… Zna se kako izgledaju kuguarke na zapadu. Ona nije merodavna na nijednom nivou da me komentariše.

Maja kaže da je shvatila da je Goca mrzi kada je svojevremeno u emisiji takmičarima saverovala da zaobilaze pesme Maje Nikolić.

Svađa između mene i Goce Tržan datira od momenta dok je ona bila u žiriju “Pinkovih zvezdica”, kada je desetogodišnjem detetu koje je otpevalo moju pesmu “Odlazi”, za koju sam u 17. godini dobila tri prve nagrade na Mesamu i iz Ništa, iz školske klupe, pobedila pet zvezda – Maju Odžaklijevsku, Cecu Slavković, Madam Piano, Divlji kesten… Goca je detetu rekla:”Nemojte da pevate pesme Maje Nikolić, jer su to bezveze i retro pesme i nisu za ovo takmičenje”. Koliko moraš da budeš glupa da kažeš da za takmičenje nije pesma koja je teška, koja je dobila tri prve nagrade i sa kojom je počela moja karijera?! Praktično, pljunula je po celoj mojoj karijeri! Umesto da da detetu dobar savet, jer se dete potrudilo i skinulo pesmu sa svim ukrasima, ona je rekla:”Ta pesma je bezveze, nemojte pevati balade Maje Nikolić”. Odatle potiče njena mržnja prema meni

Aca Bulić – jabuka razdora

Tokom razgovora, Maja se prisetila da je Goca, prema njenoj priči, nju zamrzela još ranije, mnogo pre i to jer je želela da bude s muškarcem s kojim je Nikolićeva tada bila.

– Takođe, mrzi me i zbog toga što je svojevremeno čekala tri godine da raskinem svoju vezu s jednim muškarcem čije ime se vrti po novinama svakodnevno, jer je trenutno vezan za rijaliti a nije u njemu,non-stop ga tamo pominju – rekla je Maja, a potom otkrila da je reč o Aci Buliću.

– To je bilo davno. Čekala je da raskinem sa njim, on je bio tada neoženjen. Aca Bulić i ja smo raskinuli i on je tada otišao u London da se oženi i da bude sa nekom svojom ženom, ja sam rekla:”Meni to ne odgovara, ja da budem sa oženjenim čovekom ne pada mi na pamet”, bez obzira što smo u Beogradu živeli, družili, voleli se… Ta priča naša je trajala tri godine. Goca Tržan je sa čovekom, mojim bivšim momkom, bila nakon mene, i to – bila je sa njim dok je bio u braku! Razlika između mene i Goce Tržan je ta što ja ne spavam sa oženjenima, što izuzetno poštujem svetinju braka, decu, familiju i porodicu jer postim i pričešćujem se. Ona ne da nije kuguarka, ona je dno i margina srpske estrade koje preko leševa i radeći svakakve stvari, spavajući sa tuđim muževima i momcima (Aca i ja smo tada imali vezu, njemu sam posvetila pesmu “Ubile me, Dragane”)… Čekala je da raskinem sa njim, da bi ona nakon toga bila u šemi sa oženjenim čovekom, jer se on oženio u međuvremenu. Ta netrpeljivost potiče od tada, eto da vam kažem i nešto što niste znali do sada.

Za kraj, Maja je poručila:

– Ljubomorna je na mene jer je ona sve u pokušaju. Pevačica u pokušaju, jer nikada nije dobila nijednu nagradu, ni na jednom festivalu, pevala je uvek Ivana Peters… Nikakav pevač, radila sam sa njom, znam, nikakav pevač uživo. Uskoro će izgubiti svoj glas jer ne radi na njemu, za par godina više neće moći ni da peva, to tvrdim. Ljubomorna je na mene jer nije nikakav pevač, a ni nikakva kuguarka – uporedite moje slike, sa 48 godina, i njene. Imam 51 kilogram, izgledam isto kao i 2000. godine. Ako već neko treba da bude kuguarka, neka se ugleda na mene, šta znači dobra riba. Neka se ugleda na mene i što se tiče nagrada, imam 26 prvih nagrada, a ona nije merodavna ni da stoji pored mene ni da mi drži mikrofon, a kamoli da me komentariše – objasnila je Nikolićeva.

NAJNOVIJE

POKLON MAJCI I OCU SA TAJLANDA: Poznat muzički par Martinetti dobio je dar od sina povodom šest decenija ljubavi (VIDEO)
DŽEJ LO SEVNULO SVE! Slavna pevačica u riskantnoj haljini
OVO JE ŠEHEREZADA IZ SERIJE KOJU JE SRBIJA OBOŽAVALA? Evo kako sada izgleda lepa glumica, skroz promenila lični opis (FOTO)
"GURNULA SAM JE TADA NIZ STEPENICE": Nadi Topčagić pao MRAK na oči zbog jedne rečenice...
ESTRADA JE NE ZANIMA: Sanja Đorđević je PONOSNA na ćerku, a svi se pitaju kako IZGLEDA i čime se bavi (FOTO)

NAJČITANIJE

SRBIJA VREME
Scroll to Top