29/11/2023 23:08
Najnovije vesti
Promo
Promo

SKANDAL U TUNISU ZBOG LEPE SRPKINJE: Ljudi su na sve načine isticali opčinjenost njenim izgledom

Nedavno je naša poznata novinarka boravila u Tunisu. Iako je naviknuta na medijsku pažnju, koju dobija kroz svoj posao kao TV autor i voditelj višestruko nagrađivane emisije ,,Ni crno, ni belo“. Violeta Dimitrić je doživela drugačiji vid pažnje od onog na koji je naviknuta

Pročitajte još

Naime kako njene kolege iz drugih medija ističu, a koji su se našli tu. Primetili su neuobičajno ponašanje od zaposlenih pa sve do usputnih prolaznika upućenog ka njoj. Tunižani su na sve načine isticali opčinjenost njenim izgledom, u jednom momentu su se nadmetali međusobno ne bi li ih ona zapazila.

Promo

U početku je ona mislila da je to šala, da bi joj kasnije kada je videla da su ozbiljni postalo veoma neprijatno. Gde god da se pojavljivala od Hard Rock Cafe-a pa sve do luksuznih rizorta obasipali su je komplimentima, poklonima i pozivima na upoznavanje. Kada je došlo vreme za povratak kući, na aerodromu je odahnula misleći da se ta priča sa Tunižanima završava.

Promo

Međutim, na njeno iznenađenje policajac koji je radio na carini zahtevao je da mu pokaže suvenire među kojima je bio kaftan. Violeta je bila zbunjena, a on joj je udelio kompliment i zatražio njen broj. Srećom vešto je izbegla novonastalu situaciju uz izgovor koji nama ostaje nepoznat. Ali ono što nam sigurno jeste poznato je to da je ova zanosna brineta opčinila mnoge. Očekujemo u nekom od intervjua da nam otkrije kako je izbegla službenika, a uz to da nam objasni kako se nosi sa teretom popularnosti u drugim zemljama.

NAJNOVIJE

POKLON MAJCI I OCU SA TAJLANDA: Poznat muzički par Martinetti dobio je dar od sina povodom šest decenija ljubavi (VIDEO)
DŽEJ LO SEVNULO SVE! Slavna pevačica u riskantnoj haljini
OVO JE ŠEHEREZADA IZ SERIJE KOJU JE SRBIJA OBOŽAVALA? Evo kako sada izgleda lepa glumica, skroz promenila lični opis (FOTO)
"GURNULA SAM JE TADA NIZ STEPENICE": Nadi Topčagić pao MRAK na oči zbog jedne rečenice...
ESTRADA JE NE ZANIMA: Sanja Đorđević je PONOSNA na ćerku, a svi se pitaju kako IZGLEDA i čime se bavi (FOTO)

NAJČITANIJE

SRBIJA VREME
Scroll to Top