29/11/2023 21:53
Najnovije vesti
YOUTUBE-PRINTSCREEN-The-Royal-Family-Channel
YOUTUBE-PRINTSCREEN-The-Royal-Family-Channel

OČIMA NE MOŽE DA VIDI KAMILU! Mrzi je još iz mlađih dana, a sad je ljuta i na njega: Majka to nije htela!

Najvrednija članica britanske kraljevske porodice, princeza Ana (72), nikad se nije libila da kaže starijem bratu, kralju Čarlsu (74), šta misli o njegovim potezima.

Pročitajte još

 

Princeza je, kako se priča po kraljevskim kuloarima, ljuta na brata, jer smatra da nije poštovao odluku ili preporuku njihove majke, pokojne kraljice Elizabete II, da njegova supruga Kamila (75) nosi titulu kraljice-supruge, kada on dođe na presto.

Bez te odluke Kamila bi nosila titulu princeze-supruge. Ono što ljuti mlađu sestru jeste Čarlsovo ignorisanje kraljičine odluke, pa se iz Kamiline titule izgubila i supruga, a ona je ostala samo kraljica Kamila.

Princeza Ana navodno je bila jedna od najvećih protivnika toga da Kamila dobije titulu kraljice supruge, a razlog tome je činjenica da su u mladosti bile zaljubljene u istog muškarca.

Dok su Čarls i Kamila u mladosti bili vrlo bliski, još pre nego što je tadašnji princ upoznao Dajanu princeza Ana je bila srećno zaljubljena u Endrua Parkera Boulsa. Ipak, njihova veza nije mogla da ima budućnost jer princezi kraljevska porodica nikada ne bi dopustila brak sa katolikom.

Nedugo nakon što je Ana morala da raskine sa Endruom, on se venčao Kamilom. Venčanje je bilo 1973., a mnogi sumnjaju da je par nastavio aferu i nakon venčanja.

Dodatnu dramu oko Kamiline titule u intervjuu s Denom Vuotonom za TV-kanal GB News, otkrio je Dejvid Emanuel, dizajner venčanice koju je nosila pokojna princeza Dajana.

Kako kaže, princeza Ana je na jednoj zajedničkoj večeri besno rekla snaji: “Ti nisi kraljica, ti si kraljica-supruga!”.

– Čuo sam da je bilo poprilično žestoko – rekao je Emanuel i dodao da je u Palati situacija jako napeta, te da novopečena kraljica jako zamera Ani zbog primedbi na odluke njenog brata.

NAJNOVIJE

POKLON MAJCI I OCU SA TAJLANDA: Poznat muzički par Martinetti dobio je dar od sina povodom šest decenija ljubavi (VIDEO)
DŽEJ LO SEVNULO SVE! Slavna pevačica u riskantnoj haljini
OVO JE ŠEHEREZADA IZ SERIJE KOJU JE SRBIJA OBOŽAVALA? Evo kako sada izgleda lepa glumica, skroz promenila lični opis (FOTO)
"GURNULA SAM JE TADA NIZ STEPENICE": Nadi Topčagić pao MRAK na oči zbog jedne rečenice...
ESTRADA JE NE ZANIMA: Sanja Đorđević je PONOSNA na ćerku, a svi se pitaju kako IZGLEDA i čime se bavi (FOTO)

NAJČITANIJE

SRBIJA VREME
Scroll to Top