29/11/2023 23:07
Najnovije vesti
INSTAGRAM/PRINTSCREEN/katarinagrujic.doll
INSTAGRAM/PRINTSCREEN/katarinagrujic.doll

KATARINA GRUJIĆ KONAČNO OTKRILA: Evo zašto se pevačica u javnosti pojavljuje bez svog supruga, fudbalera Marka Gobeljića!

Pevačica Katarina Grujić nedavno se pojavila na promociji pesme Amera Čengića Čenge i pružila novinarima  odgovor na pitanje koje često intrigira javnost - zbog čega se često pojavljuje u javnosti bez supruga Marka Gobeljića.

Pročitajte još

Iako Marko nije iz ovog sveta i nije ljubitelj medijske pažnje, prema rečima Katarine, on je uvek ispoštovao njene obaveze, pa je tako stajao ispred novinara čak i kada se Katarina porodila. S druge strane, Katarina smatra da je to njen deo posla, dok to nije Markov deo i ne žali se na to.

– On to nije nikada javno ni krio. Marko nije iz ovog sveta i nije da mu sveta. Mada ispoštovao je svaki put. Kada sam se ja porodila on je stajao ispred 10 novinara i davao izjavu. Nije hteo, ali je ispoštovao zbog mene. Tako da ovo je moj deo posla, dok ovo nije njegov deo posla i ja se ne bunim – rekla je Grujić.

NAJNOVIJE

POKLON MAJCI I OCU SA TAJLANDA: Poznat muzički par Martinetti dobio je dar od sina povodom šest decenija ljubavi (VIDEO)
DŽEJ LO SEVNULO SVE! Slavna pevačica u riskantnoj haljini
OVO JE ŠEHEREZADA IZ SERIJE KOJU JE SRBIJA OBOŽAVALA? Evo kako sada izgleda lepa glumica, skroz promenila lični opis (FOTO)
"GURNULA SAM JE TADA NIZ STEPENICE": Nadi Topčagić pao MRAK na oči zbog jedne rečenice...
ESTRADA JE NE ZANIMA: Sanja Đorđević je PONOSNA na ćerku, a svi se pitaju kako IZGLEDA i čime se bavi (FOTO)

NAJČITANIJE

SRBIJA VREME
Scroll to Top