05/12/2023 06:42
Najnovije vesti
YOUTUBE/PRINTSCREEN /TheThings Celebrity
YOUTUBE/PRINTSCREEN /TheThings Celebrity

KO JE NAJMLAĐA TRAMPOVA ĆERKA KOJU ZOVU “CRNOM OVCOM” FAMILIJE? Svi detalji o BURNOM životu članice Donaldove loze

Tifani Tramp (29), najmlađa ćerka Donalda Trampa, nedavno se nakon dugo vremena pojavila u javnosti.

Pročitajte još

 

Naime, Tifani je snimljena na konferenciji za medije sa svojim suprugom Majklom Bulosom (25), koju je održao Donald Tramp na imanju Mar-a-Lago u Palm Biču.

U američkim medijima je poznata kao “crna ovca porodice” i jedna je od retkih članica loze Tramp kojoj se ne sudi zbog finansijskih prevara. To što je odrastala uz majku Marlu Mepls, drugom Trampovom suprugom, učinilo je Tifani da se potpuno razlikuje od ostatka porodice, a ni danas ne važi za nekog ko po svako cenu želi da bude u centru pažnje.

Zahvaljujući tome što je skoro čitavog života smatrana “autsajderkom” spasilo ju je “provlačenja po blatu”, kroz koje su prolazili njena braća i sestre jer su podržavali očeve. Iako je zbog toga osvojila brojne simpatije, bilo je i onih koji su je prozivali zbog izgleda.

Zli jezici su komentarisali kako je “nepodnošljivo ružna”, da je “preslikani otac” ali i to da je “karma ku*ka” jer je njena majka Marla bila ljubavnica.

Tifani je u jednom periodu uplovila u muzičke vode, pa je 2011. godine snimila pesmu “Like A Bird”, a potom je u jednom intervjuu sa Oprom Vinfri otkrila da je razmišljala da li da nastavi da se bavi muzikom.

U jednom periodu je čak bila i pripravnik u časopisu “Vogue” ali se tamo kratko zadržala, jer je njen otac započeo predsedničku kampanju, pa je morala svoj život da prilagodi tome.

Na Instagramu je vrlo aktivna, a neretko objavljuje i fotografije na kojima pozira sa svojom porodicom.

Krajem prošle godine, Tifani se udala za četiri godine mlađeg Majkla Bulosa. Na venčanju su preovladavale bela i plava boja, a bivši predsednik nije štedeo za venčanje svoje ćerke za koju je otvoreno govorio da mu je “najmanje draga”.

Takođe je i izjavio da se njome “ponosi nešto manje nego svojom ostalom decom”.

Inače, Trampov novopečeni zet rođen je u Libanu i naslednik je nigerijskog konglomerata Boulos Enterprises za koji se pretpostavlja da teži nekoliko milijardi dolara. Par se upoznao dok je on studirao u Londonu, a Tifani bila na odmoru u Evropi.

NAJNOVIJE

SPOJ DISKO MUZIKE I GVOZDENE OPERE! „DISCO OPERA“ 21. MARTA PRVI PUT U MTS DVORANI
BALETSKI SPEKTAKL! UKRAJINSKI KLASIČNI BALET "LABUDOVO JEZERO" 05. MARTA U MTS DVORANI
ANTISTENDAP "ĐUROLOGIJA": 09. DECEMBRA U MTS DVORANI
SAVRŠENA BUKA! BLACK SIMPHONY- METALLICA SYMPHONYC TRIBUTE SHOW 17. MARTA U MTS DVORANI!
"NE IZGLEDA ZDRAVO": Nove fotke Nikol Kidman OZBILJNO ZABRINULE fanove, tvrde da joj je UGROŽENO zdravlje (FOTO)

NAJČITANIJE

SRBIJA VREME
Scroll to Top