01/12/2023 07:40
Najnovije vesti
YOUTUBE/ NOVA S
YOUTUBE/ NOVA S

“DOK SAM NUNAO BEBE MOJI DRUGARI SU IŠLI U KAFANU”: Aleksa nakon razvoda progovorio o ljubavi ali i najtežim trenucima u karijeri!

Pobednik „Zvezda Granda“ 2017. godine Aleksa Perović tokom gostovanja u jednoj emisiji otkrio je šta ga najviše motiviše i privlači kada je karijera u pitanju.

Pročitajte još

 

– Volim sve što je vezano za scenu i kamere. Taj pritisak na meni je prosto lep. Sve to mi je veliki izazov, pa mi je to veoma zabavno. Navikao sam sebe i ljude oko sebe da budem prvi, tako sam u Survajveru prvi ispao. Mislim da uz malo sreće i talenta sve može da se postigne – rekao je pevač.

Aleksa je tokom gostovanja progovorio i o ljubavnom životu, roditeljstvu i raznim iskušenjima kroz koje je prolazio.

-Ljubav za mene predstavlja poštovanje i razumevanje. Tu su i strasti, ali mi se čini da su ova dva pojma primarna. Bilo je puno iskušenja, ali to su izazovi sa kojima sam se dobro snašao. Dok sam ja nunao bebe, moji drugari su išli u kafanu, ali zato sam ja sada zadovoljan i rasterećen sa te strane. Danas na ljubav gledam rasterećujuće i voleo bih da ljubav bude ono što zapravo i jeste, jedno potpuno rasterećenje – objasnio je pevač.

Aleksa je takođe otkrio i šta je po njegovom mišljenju bilo ključno za uspeh koji je postigao.

– Trudim se da radi što bolje mogu, balans mi je jača strana i stalno pričam ljudima da je jako bitno biti u balansu i paviti kompromise. Izuzetno je bitno imati listu prioriteta baš zbog toga da bi se stvari dovele u balans, to je za mene najbitnija stvar – kazao je Perović, pa se prisetio najtežih trenutaka u karijeri:

– Najteži trenutak je bio onda kada smo Milica i ja izgubili prvu bebu, tada sam bio u „Zvezdama Granda“, bilo mi je baš teško. To je bio šamar realnosti, tada sam shvatio da koliko god mi planirali neke stvari ne ispadne uvek onako kao smo zamislili. Ona je tada bila u Novom Sadu, a ja sam zarad karijere bio u Beogradu.

NAJNOVIJE

POKLON MAJCI I OCU SA TAJLANDA: Poznat muzički par Martinetti dobio je dar od sina povodom šest decenija ljubavi (VIDEO)
DŽEJ LO SEVNULO SVE! Slavna pevačica u riskantnoj haljini
OVO JE ŠEHEREZADA IZ SERIJE KOJU JE SRBIJA OBOŽAVALA? Evo kako sada izgleda lepa glumica, skroz promenila lični opis (FOTO)
"GURNULA SAM JE TADA NIZ STEPENICE": Nadi Topčagić pao MRAK na oči zbog jedne rečenice...
ESTRADA JE NE ZANIMA: Sanja Đorđević je PONOSNA na ćerku, a svi se pitaju kako IZGLEDA i čime se bavi (FOTO)

NAJČITANIJE

SRBIJA VREME
Scroll to Top