01/12/2023 07:04
Najnovije vesti
YOUTUBE/PRINTSCREEN/The Drew Barrymore Show
YOUTUBE/PRINTSCREEN/The Drew Barrymore Show

DIRLJIVA ŽIVOTNA PRIČA IZ HOLIVUDA: Nakon teškog životnog perioda, glumac plemenitog srca pronašao je način kako da isceli svoju dušu…

Nakon vrlo teškog životnog perioda, glumac plemenitog srca Kijanu Rivs pronašao je način kako da isceli svoju dušu...

Pročitajte još

Kijanu Rivs ima reputaciju dobrog dečka u Holivudu. Ovaj 54-godišnji glumac svetu je poznat po ulozi u filmu Matrix i po svojim humanitarnim donacijama.

Ono što mnogi njegovi obožavatelji ne znaju je da on već više od 10 godina vodi privatnu fondaciju koja pomaže dečijim bolnicama u istraživanju leka protiv raka…

Ovaj talentovani Kanađanin plemenitog srca nije imao puno sreće u životu. Otac ga je ostavio kada je bio mali, upoznao je ljubav svog života, glumicu DženiferSajm koja je zatrudnela, ali u 8. mesecu trudnoće rodila je mrtvu ćerku, nakon čega im se svet srušio. Taj je gubitak ostao između njih dvoje, pa se zbog toga njihova veza raspala.

Dženifer je poginula u automobilskoj nesreći 19 meseci nakon što su se ona i Kijanu razišli. On je tako izgubio svoju poslednju ljubav, svoju najbolju prijateljicu i ćerku.

Nakon toga njegova mlađa sestra Kim razbolela se od leukemije, sa kojom se bori i danas. Uprkos slavi i bogatstvu, Kijanu stalno nešto tera da sve više daje drugima. Zbog toga je tajno osnovao fondaciju za rak, da bi pomogao sestri i svima onima kojima je pomoć potrebna.

“Imam privatnu fondaciju koja deluje pet, šest godina i podržava nekoliko dečijih bolnica i istraživanju za lek protiv raka,” izjavio je za Ladies Home Journal. “Ne vežem svoje ime uz to, samo omogućavam fondaciji da radi ono što radi.”

Nije želeo ni da fondacija govori o tome u medijima. Za njega je to jednostavno način da pomogne svetu, bez obzira znaju li ljudi za to ili ne.

NAJNOVIJE

POKLON MAJCI I OCU SA TAJLANDA: Poznat muzički par Martinetti dobio je dar od sina povodom šest decenija ljubavi (VIDEO)
DŽEJ LO SEVNULO SVE! Slavna pevačica u riskantnoj haljini
OVO JE ŠEHEREZADA IZ SERIJE KOJU JE SRBIJA OBOŽAVALA? Evo kako sada izgleda lepa glumica, skroz promenila lični opis (FOTO)
"GURNULA SAM JE TADA NIZ STEPENICE": Nadi Topčagić pao MRAK na oči zbog jedne rečenice...
ESTRADA JE NE ZANIMA: Sanja Đorđević je PONOSNA na ćerku, a svi se pitaju kako IZGLEDA i čime se bavi (FOTO)

NAJČITANIJE

SRBIJA VREME
Scroll to Top