29/11/2023 23:41
Najnovije vesti
YOUTUBE/PRINTSCREEN/Telegraf.rs TV
YOUTUBE/PRINTSCREEN/Telegraf.rs TV

(FOTO) RAZNEŽIO FANOVE! Sloba objavio fotografiju sa pokojnim ocem

Sloba Radanović objavio je na Instagramu nekoliko fotografija sa pokojnim ocem.

Pročitajte još

Sloba ne krije da mu otac Dušan i dan danas neverovatno nedostaje i da taj gubitak nikada neće moći da nadoknadi, pa neretko neku svoju objavu posveti upravo njemu.

Danas je poseban dan, dan kada je rođen Slobin pokojni otac, te je tako pevač objavio nekoliko zajedničkih fotografija, a uz jednu od njih je napisao i poruku:

– Nedostaješ.

Sloba Radanović
FOTO: PRINTSKRIN/INSTAGRAM

Podsetimo, Sloba je bio vema blizak sa svoim ocem, kako nam je rekao, ne prođe dan da ga se ne seti i ne pomoli za njegovi dušu. Radanović je jednom prikom ispričao bolnu priču o pokojom ocu.

Sloba Radanović
FOTO: PRINTSKRIN/INSTAGRAM

– On je bio pošten čovek i uvek se setim njegove priče… Sa 16 godina se preselio iz sela u grad i sam je došao. Imao je patike, ali nije imao pertle na njima. Prošao je pijacom, video je na nekoj tezgi, žena je prodavala pertle. Ona se zapričala, a on, klinac od 16 godina, zgrabio je pertle kada ona nije gledala i pobegao – ispričao nam je svojevremeno i dodao:

Sloba Radanović
FOTO: PRINTSKRIN/INSTAGRAM

– Posle pola sata se vratio, jer nije mogao da izdrži, da je on nešto ukrao. Doneo je toj ženi pertle i rekao: “Izvinite, ja sam ukarao pertle, ali stvarno, ja ovo ne mogu”. Žena je videla o čemu se radi i poklonila mu je pertle.

– Uvek mi to odzvanja u glavi, šta god da radiš treba raditi pošteno, pošteno Bog nagradi. Ne treba činiti nikome na štetu, ne treba uzdizati sebe time što ćeš spustilti neikog drugog. Mislim da je poštenje jedna od ključnih stvari za uspeh u životu – rekao nam je tada Radanović.

NAJNOVIJE

POKLON MAJCI I OCU SA TAJLANDA: Poznat muzički par Martinetti dobio je dar od sina povodom šest decenija ljubavi (VIDEO)
DŽEJ LO SEVNULO SVE! Slavna pevačica u riskantnoj haljini
OVO JE ŠEHEREZADA IZ SERIJE KOJU JE SRBIJA OBOŽAVALA? Evo kako sada izgleda lepa glumica, skroz promenila lični opis (FOTO)
"GURNULA SAM JE TADA NIZ STEPENICE": Nadi Topčagić pao MRAK na oči zbog jedne rečenice...
ESTRADA JE NE ZANIMA: Sanja Đorđević je PONOSNA na ćerku, a svi se pitaju kako IZGLEDA i čime se bavi (FOTO)

NAJČITANIJE

SRBIJA VREME
Scroll to Top