29/11/2023 22:42
Najnovije vesti
INSTAGRAM/PRINTSCREEN/ savicvujadin
INSTAGRAM/PRINTSCREEN/ savicvujadin

“ON JE EMOTIVNO ZRELIJI” Mirka otkrila detalje odnosa sa Vujadinom ali i odgajanja dece: Finansijski je danas dosta nezgodnije!

Glumica Mirka Vasiljević i fudbaler Vujadin Savić punih 11 godina žive u skladnoj vanbračnoj zajednici, a kruna njihove ljubavi su četvoro dece.

Pročitajte još

Zbog višečlane porodice za koju su se odlučili, često su na meti šale.

„Ja da živim u vremenu kada su živele naše bake i deke, imala bih mnogo, mnogo više dece sigurno. Uživam u tome, ali danas je to ozbiljna organizacija i finansijski je dosta nezgodnije, ukoliko želimo da to bude i da se putuje i da se kvalitetno školuje, jede, pije oblači“, kaže glumica.

U vezu sa Vujadinom je stupila neposredno posle punoletstva, a kako kaže njihov odnos je danas stabilniji nego tokom tinejdžerskih dana

Glumica se potom osvrnula na ljubomoru, te istakla da je Vujadin ljubomornija polovina.

„Mnogo toga se promenilo od 19. godine, od kada smo zajedno. Evo već 11 godina. On je emotivno zreliji, ja sam, imamo decu… Bolje se poznajemo. Mnogo smo više postigli i zajedno, ali i pojedinačno. Više se ne svađamo oko nekih stvari kao tinejdžeri, ali dokle god se svađamo oko gluposti, na pravom smo putu. Ako možemo da se nasmejemo svađi, znači da mi nikakve probleme nemamo. Mislim da je Vujadin ljubomorniji. Ali ja kako sam sva red, rad, disciplina, nema ni zašto da bude. Ali deluje mi kao da je on, mislim da sam ja tu malo tolerantnija“, kaže lepa glumica za „Hype“.

NAJNOVIJE

POKLON MAJCI I OCU SA TAJLANDA: Poznat muzički par Martinetti dobio je dar od sina povodom šest decenija ljubavi (VIDEO)
DŽEJ LO SEVNULO SVE! Slavna pevačica u riskantnoj haljini
OVO JE ŠEHEREZADA IZ SERIJE KOJU JE SRBIJA OBOŽAVALA? Evo kako sada izgleda lepa glumica, skroz promenila lični opis (FOTO)
"GURNULA SAM JE TADA NIZ STEPENICE": Nadi Topčagić pao MRAK na oči zbog jedne rečenice...
ESTRADA JE NE ZANIMA: Sanja Đorđević je PONOSNA na ćerku, a svi se pitaju kako IZGLEDA i čime se bavi (FOTO)

NAJČITANIJE

SRBIJA VREME
Scroll to Top