01/12/2023 08:02
Najnovije vesti
INSTAGRAM/PRINTSCREEN/saskaveselinov
INSTAGRAM/PRINTSCREEN/saskaveselinov

(FOTO) U PORODILIŠTE STIGAO OGROMAN POKLON: Evo šta je Saška dobila od Đokovića jer mu je podarila naslednika! UŽIVA U PAŽNJI

Saška Veselinov pre tri dana na svet je donela sina, kojem su ona i Đorđe Đoković dali ime Aleksandar, a ponosni tata je danas došao u porodilište kod supruge i naslednika. Posle nekog vremena on je, kako smo saznali, izašao iz porodilišta i otiša u nepoznatom pravcu.

Pročitajte još

Đokovićevo poštovanje prema njegovoj supruzi Saški Veselinov koja mu je podarila sina Aleksandra nije ostalo samo na rečima, već ga je pokazao i na delima. Đorđe joj je poslao predivni cvetni aranžman. Veselinov se odmah pohvalila pratiocima na Instagramu.

Saška Veselinov
FOTO: PRINTSCREEN

Podsetimo, Đorđe je prisustvovao porođaju, a sa svojim porodicom i prijateljima je podelio trenutke iz porođajne sale. Nije uspeo da sakrije emocije pa je i zaplakao.

NAJNOVIJE

POKLON MAJCI I OCU SA TAJLANDA: Poznat muzički par Martinetti dobio je dar od sina povodom šest decenija ljubavi (VIDEO)
DŽEJ LO SEVNULO SVE! Slavna pevačica u riskantnoj haljini
OVO JE ŠEHEREZADA IZ SERIJE KOJU JE SRBIJA OBOŽAVALA? Evo kako sada izgleda lepa glumica, skroz promenila lični opis (FOTO)
"GURNULA SAM JE TADA NIZ STEPENICE": Nadi Topčagić pao MRAK na oči zbog jedne rečenice...
ESTRADA JE NE ZANIMA: Sanja Đorđević je PONOSNA na ćerku, a svi se pitaju kako IZGLEDA i čime se bavi (FOTO)

NAJČITANIJE

SRBIJA VREME
Scroll to Top