05/12/2023 05:34
Najnovije vesti
INSTAGRAM/PRINTSCREEN/MIRESIJAN
INSTAGRAM/PRINTSCREEN/MIRESIJAN

Šijanova žena uzela tezgu na Bajlonovoj pijaci?! EVO ZAŠTO

Od trenutka kada je porodica Rodić postala poznata javnosti zbog veze, a onda i braka Bogdane Rodić sa Veljkom Ražnatovićem, saznako se da se radi o veoma imućnoj porodici iz Titela. Oni se bave poljoprivredom i poseduju farmu pilića, a sve tri ćerke bile su uključene u porodični biznis.

Pročitajte još

 

Iako su Bogdana i Bojana “napustile” porodično gnezdo i preselile se u Beograd kod svojih partnera, često sa novim porodicama rado odlaze kod svoje porodice u Titel, gde se okupljaju i uživaju u prirodi, ali i luksuzu doma.

Bojana se već vratila porodičnom biznisu – prodaji pilića, a za tu svrhu iznajmila je tezgu na Bajlonijevoj pijaci, gde je rado viđena svake subote zajedno sa svojim suprugom Mirkom Šijanom, koji joj je velika podrška u poslu.

– Bojanu i Mirka ljudi na pijaci obožavaju. Rodićku posebno, ona je tako prijatna, ljubazna i draga devojka. Ma prosto je rođena za taj posao. Biznis im ide super, rade punom parom, koliko znamo prodaja im je nikad bolja. Solidno zarađuju od toga, a i Mirko Bojani mnogo pomaže oko posla. Stvarno su tandem snova za sve – otkriva izvor.

– Ma Bojana je zmaj, ona nije navikla da odmara, evo porodila se početkom godine, a oni već punom parom rade na Bajloniju na tezgi. Njoj kao da ništa ne pada teško. Srećom je tu baka Goca koja im čuva decu kod kuće, dok su oni na pijaci. Sve im se lepo namestilo – poručuje izvor.

NAJNOVIJE

SPOJ DISKO MUZIKE I GVOZDENE OPERE! „DISCO OPERA“ 21. MARTA PRVI PUT U MTS DVORANI
BALETSKI SPEKTAKL! UKRAJINSKI KLASIČNI BALET "LABUDOVO JEZERO" 05. MARTA U MTS DVORANI
ANTISTENDAP "ĐUROLOGIJA": 09. DECEMBRA U MTS DVORANI
SAVRŠENA BUKA! BLACK SIMPHONY- METALLICA SYMPHONYC TRIBUTE SHOW 17. MARTA U MTS DVORANI!
"NE IZGLEDA ZDRAVO": Nove fotke Nikol Kidman OZBILJNO ZABRINULE fanove, tvrde da joj je UGROŽENO zdravlje (FOTO)

NAJČITANIJE

SRBIJA VREME
Scroll to Top