01/12/2023 07:49
Najnovije vesti
YOUTUBE/PRINTSCREEN/Royal TV  - Rick Evers
YOUTUBE/PRINTSCREEN/Royal TV - Rick Evers

OKRUTNO PONAŠANJE VILIJAMA PREMA HARIJU: Slika zavađene braće obišla svet, ovaj gest budućeg kralja je NAJVEĆA BOL odbeglog princa

Krunisanje kralja Čarlsa III (74) istorijski je događaj o kom će se danima pričati, a jedna od glavnih tema svakako su i posvađana braća, Hari (38) i Vilijam (40).

Pročitajte još

 

I dok je stariji Vilijam s porodicom pratio očev najvažniji dan iz prvog reda, odbegli sin Hari dobio je mesto u “dalekom” trećem, te je sedeo sa svojim sestrama, princezama Beatris i Eugenijom, ćerkama princa Endrua i njihovim muževima.

Ovo je bio prvi susret braće nakon Harijevih eksplozivnih memoara “Rezerva”, u kojima je izneo niz optužbi protiv svoje porodice, pa ne čudi da su sve oči bile uprte u njih. Nekad blisko povezana braća nisu se ni pogledala, čak niti u trenutku kad su Vilijam i Kejt (41) ulazili u Vestminstersku opatiju s decom, te se prvi put našli s Harijem u istoj prostoriji nakon izlaska knjige.

Dok su hodali prema svojim mestima, Harijevo lice je tražilo Vilijamov pogled, ali bezuspešno.

Kamere su ga tokom ceremonije uhvatile i kako nekoliko puta pogledava prema bratu, budućem kralju, ali takođe bez previše uspeha.

Hari se s ostatkom porodice nije pojavio ni na balkonu nakon ceremonije, a odmah po završetku svečanosti, s velikim osmehom na licu je seo u automobil, a zatim i u avion kojim je otišao nazad u Ameriku svojoj porodici.

Tamo su ga dočekli supruga Megan Markl, ćerkica Lilibet Dajana i sin Arči, koji je tog dana slavio 4. rođendan. Mnogi se tako danas pitaju hoće li mu Vilijam ikad oprostiti sve izgovoreno, ali i napisano…

NAJNOVIJE

POKLON MAJCI I OCU SA TAJLANDA: Poznat muzički par Martinetti dobio je dar od sina povodom šest decenija ljubavi (VIDEO)
DŽEJ LO SEVNULO SVE! Slavna pevačica u riskantnoj haljini
OVO JE ŠEHEREZADA IZ SERIJE KOJU JE SRBIJA OBOŽAVALA? Evo kako sada izgleda lepa glumica, skroz promenila lični opis (FOTO)
"GURNULA SAM JE TADA NIZ STEPENICE": Nadi Topčagić pao MRAK na oči zbog jedne rečenice...
ESTRADA JE NE ZANIMA: Sanja Đorđević je PONOSNA na ćerku, a svi se pitaju kako IZGLEDA i čime se bavi (FOTO)

NAJČITANIJE

SRBIJA VREME
Scroll to Top