01/12/2023 07:26
Najnovije vesti
INSTAGRAM/PRINTSCREEN/ananikolicofficial
INSTAGRAM/PRINTSCREEN/ananikolicofficial

ANA NIKOLIĆ PRED NASTUP PIJE SAMO KISELU VODU! Ovako se sprema za detoksikaciju

Ana Nikolić održala je dva koncerta u Zagrebu i oduševila publiku svojim nastupom, pesmama i emocijom.

Pročitajte još

Za njen nastup u Hrvatskoj prestonici tražila se i karta više, a kao podrška njenom nastupu, nakon mnogo vremena, pojavila se i Anina koleginica Severina Vučković.

Da je Nikolićeva ozbiljno odlučila da povrati onu staru Anu i nastavi da žari i pali muzičkom scenom, pokazuje i situacija koju je ekipa paparaco Kurira uslikala. Uhvatili smo pevačicu kako pre nastupa pije mineralnu vodu.

Na fotografijama koje je naš paparaco zabeležio možemo videti i pevačicinu gestikulaciju, koja bez reči govori da je iznenađenja svojim novim omiljenim pićem pre nastupa i da joj se ukus gazirane vode dopada. Zanimljiva je bila i scena kada je konobar prineo flašu mineralne vode Nikolićki. Kad je ugledala flašicu, uhvatila se za glavu, a prisutni u prostoriji počeli su da se smeju njenom hvatanju za glavu i reakciji na to što joj nije posluženo alkoholno piće, a poznato je da Ana voli da popije čašu proseka.

Ana se nakon nastupa u Zagrebu vratila u Beograd, srećna i zadovoljna uspehom koji je postigla u susednoj državi. U narednom periodu očekuje je još dosta nastupa, koji će biti samo uvertira pred spektakl koji priprema za jesen u Beogradu.

Podsetimo, pevačica je zakazala svoj prvi solistički koncert u Štark areni za 7. oktobar ove godine.

NAJNOVIJE

POKLON MAJCI I OCU SA TAJLANDA: Poznat muzički par Martinetti dobio je dar od sina povodom šest decenija ljubavi (VIDEO)
DŽEJ LO SEVNULO SVE! Slavna pevačica u riskantnoj haljini
OVO JE ŠEHEREZADA IZ SERIJE KOJU JE SRBIJA OBOŽAVALA? Evo kako sada izgleda lepa glumica, skroz promenila lični opis (FOTO)
"GURNULA SAM JE TADA NIZ STEPENICE": Nadi Topčagić pao MRAK na oči zbog jedne rečenice...
ESTRADA JE NE ZANIMA: Sanja Đorđević je PONOSNA na ćerku, a svi se pitaju kako IZGLEDA i čime se bavi (FOTO)

NAJČITANIJE

SRBIJA VREME
Scroll to Top