01/12/2023 06:52
Najnovije vesti
IMG-1918

TAJNA NATAŠINOG FIT IZGLEDA KRIJE SE U OVOME! Pevačica OTKRILA zbog čega izgleda tako dobro!

Nataša Alimpić, mlada i perspektivna pevačica iz Šapca, pleni svojim glasom, ali i prirodnim izgledom.

Pročitajte još

Za portal Zdrava i prava Nataša otkriva zašto je muzika najbolja antistres terapija, ali i svoje male tajne koje joj pomažu da ostane u dobroj formi kako bi odgovorila na zahteve posla kojim se bavi.

– Bavljenje ovim poslom iziskuje dosta energije, naravno pozitivne, koju treba preneti na publiku. Održavam formu tako što svakodnevno unosim dosta tečnosti, voća i povrća u svoj organizam. Ne konzumiram alkohol niti cigarete, i jako sam ponosna na sebe zbog toga. To zaista smatram svojim velikim uspehom – kaže Nataša.

Ona ne krije da je muzika smisao njenog života, njen pokretač i njena najbolja antistres terapija.

– Ljubav između moje muzike i mene je čarobna, a ljudi kojima je prezentujem to negde osete, i vidim da je udahnu bar delićem svoga bića.

Moj favorit je kokosovo ulje

Tajna Natašinog dobrog i fit izgleda krije se u umerenoj ishrani, ali i u korišćenju prirodnih preparata za negu.

– Koristim dosta prirodnih preparata, a jedan od mojih favorita je svakako kokosovo ulje koje ima široku primenu. Otkrići vam recept mog omiljenog prirodnog preparata koji koristim već godinama. Od kokosovog ulja pravim piling za telo tako što izmešam ½ šoljice smeđeg šećera sa 1/4 šoljice kokosovog ulja i dve kašike meda. Sjedinim sve ove sastojke do željene gustine, i moj savršeni piling je spreman. Nakon njegove primene moja koža je meka i zato svima od srca preporučujem da probaju ovaj piling.

Čaša mlake vode za početak novog dana

Nataša svaki novi dan započinje čašom mlake vode, a teške trenutke i stres prevazilazi boravkom u prirodi ili nekom kvalitetnom spa centru.

–  Tada se trudim da odložim mobilni telefon, i da se uz neku dobru knjigu i moje omiljeno piće, ceđenu pomorandžu, baš dobro odmorim. U tim trenutcima stres je za mene nepoznanica. Sklad duha i tela je upravo taj mir i spokoj koji tada osećam.

NAJNOVIJE

POKLON MAJCI I OCU SA TAJLANDA: Poznat muzički par Martinetti dobio je dar od sina povodom šest decenija ljubavi (VIDEO)
DŽEJ LO SEVNULO SVE! Slavna pevačica u riskantnoj haljini
OVO JE ŠEHEREZADA IZ SERIJE KOJU JE SRBIJA OBOŽAVALA? Evo kako sada izgleda lepa glumica, skroz promenila lični opis (FOTO)
"GURNULA SAM JE TADA NIZ STEPENICE": Nadi Topčagić pao MRAK na oči zbog jedne rečenice...
ESTRADA JE NE ZANIMA: Sanja Đorđević je PONOSNA na ćerku, a svi se pitaju kako IZGLEDA i čime se bavi (FOTO)

NAJČITANIJE

SRBIJA VREME
Scroll to Top