01/12/2023 07:18
Najnovije vesti
YOUTUBE/PRINTSCREEN/ NOVA S
YOUTUBE/PRINTSCREEN/ NOVA S

MIMA KARADŽIĆ U LJUBAVI SA 35 GODINA MLAĐOM KOLEGINICOM! Iza sebe ima brak, a kum mu je bio poznati glumac

Voli mlađe žene

Pročitajte još

Glumac Milutin Mima Karadžić oduvek je važio za velikog zavodnika i “večitog neženju”, ali on zapravo – nije neženja.

Široj javnosti malo je poznato da se Mima oženio davne 1992. godine sa izvesnom Sunčicom.

 

Upoznali su se na letovanju u Herceg Novom, a posle nekoliko meseci su se venčali u Beogradu.

Kum na venčanju bio mu je kolega Žarko Laušević, a mlada je bila neobično obučena. Mladoženja je nosio teget odelo, a mlada roze venčanicu.

Bračna sreća, međutim, nije dugo potrajala, pa su se Mima i Sunčica razveli, a o njoj se u javnosti posle toga više ništa nije pisalo.

Glumac o braku nikada nije govorio, a u godinama koje su usledile nikada više se nije odlučio da stane na “ludi kamen”.

Podsetimo, u medijima je kao bomba odjeknula vest da je glumac u vezi sa 35 godina mlađom koleginicom Natašom, sa kojom se za kratko vreme dva puta pojavio u javnosti.
Njih dvoje bili su zajedno na premijeri predstave “Laž”, a polovinom marta pojavili su se zajedno na snimanju emisije “Nikad nije kasno”.

– Mima je oduševljen Natašom. Njemu uopšte ne smeta razlika u godinama, iako je baš očigledna. Ali svi su navikli od Mime da ima mlađe i atraktivne devojke, tako da ovo nikome nije čudno. Iako je svima jasno da su u ljubavnoj vezi, on to ne priznaje, pa je svima predstavlja kao koleginicu i prijateljicu – rekao je izvor za “Kurir” i dodao:

– Prvo je s njom došao zajedno na snimanje emisije “Nikad nije kasno”, koja će tek biti emitovana. Tu ju je upoznao sa Cecom, Žikom Jakšićem, Maretom, Draganom Katić. Ona je sve vreme bila u bekstejdžu emisije dok su oni nekoliko sati snimali. Često izlaze zajedno i u grad, šetaju se, uživaju u ručkovima. Da ne žele da se skrivaju od kamera, videlo se i na premijeri predstave u BDP. Čim su došli, Mima je sam nakratko zastao, dok ga je ona sačekala, a zatim su odmah otišli u salu. Nakon što se predstava završila, oni su, da bi izbegli novinarska pitanja, odmah otišli iz pozorišta. Mima je znao da bi ga sigurno svi pitali ko mu je nova izabranica, ali on o tome još ne želi da govori.

NAJNOVIJE

POKLON MAJCI I OCU SA TAJLANDA: Poznat muzički par Martinetti dobio je dar od sina povodom šest decenija ljubavi (VIDEO)
DŽEJ LO SEVNULO SVE! Slavna pevačica u riskantnoj haljini
OVO JE ŠEHEREZADA IZ SERIJE KOJU JE SRBIJA OBOŽAVALA? Evo kako sada izgleda lepa glumica, skroz promenila lični opis (FOTO)
"GURNULA SAM JE TADA NIZ STEPENICE": Nadi Topčagić pao MRAK na oči zbog jedne rečenice...
ESTRADA JE NE ZANIMA: Sanja Đorđević je PONOSNA na ćerku, a svi se pitaju kako IZGLEDA i čime se bavi (FOTO)

NAJČITANIJE

SRBIJA VREME
Scroll to Top