01/12/2023 06:57
Najnovije vesti
INSTAGRAM/PRINTSCREEN/gocatrzan
INSTAGRAM/PRINTSCREEN/gocatrzan

“JA SAM U JEDNOM TRENUTKU MU SKOČILA, SA OBE NOGE, CELOM TEŽINOM!”: Goca Tržan ispričala kako je “REŠILA” navalentnog muškarca

Goca Tržan ispričala je kako je na jednom nastupu sa njenom bivšom grupom Tap 011 bila prinuđena da upotrebi silu.

Pročitajte još

– To je blo pre deset godina. Pevala sam na mikrofon sa stalkom i u publici su se našli neki seoski mangupi koji su stajali ispred bine. Jedan od njih je cimnuo stalak i mikrofon me je udario u zube. Spustila sam se i rekla mu: “Nemoj to da radiš, stvarno nema potrebe za tim”, ali on ja nastavio da se smeje i ponovo je cimao stalak, jedno dva puta.

– Ja često nosim visoke štikle, imala sam ih i tad. Kako su mu šake bile na bini, ja sam u jednom trenutku mu skočila, sa obe noge, celom težinom iz sve snage na prste i na dlanove. Ubrzo je nestao iz publike tako da sam ga rešila. To je što je radio je bilo ekstremno nekulturno i nevaspitano – rekla je pevačica.

NAJNOVIJE

POKLON MAJCI I OCU SA TAJLANDA: Poznat muzički par Martinetti dobio je dar od sina povodom šest decenija ljubavi (VIDEO)
DŽEJ LO SEVNULO SVE! Slavna pevačica u riskantnoj haljini
OVO JE ŠEHEREZADA IZ SERIJE KOJU JE SRBIJA OBOŽAVALA? Evo kako sada izgleda lepa glumica, skroz promenila lični opis (FOTO)
"GURNULA SAM JE TADA NIZ STEPENICE": Nadi Topčagić pao MRAK na oči zbog jedne rečenice...
ESTRADA JE NE ZANIMA: Sanja Đorđević je PONOSNA na ćerku, a svi se pitaju kako IZGLEDA i čime se bavi (FOTO)

NAJČITANIJE

SRBIJA VREME
Scroll to Top