05/12/2023 12:45
Najnovije vesti
YOUTUBE/PRINTSCREEN/FREE MOVIES
YOUTUBE/PRINTSCREEN/FREE MOVIES

OTKRIVENO ZAŠTO SU MEGAN I HARI ODUGOVLAČILI S POTVRDOM DOLASKA NA KRUNISANJE: Pregovori su bili NAPETI, a evo šta je princ hteo

Nakon odugovlačenja princ Hari javio je da će se pojaviti 6. maja na krunisanju svog oca, kralja Čarlsa III u Vestminsterskoj opatiji.

Pročitajte još

 

Na ceremoniju će doći bez supruge Megan Markl i njihove dece, ćerke Lilibet i sina Arčija, koji će tog dana proslaviti četvrti rođendan. Sada je otkriveno zašto su Hari i Megan čekali do poslednjeg trenutka kako bi odgovorili da li dolaze na krunisanje.

Naime, princ je imao delikatne pregovore sa svojom porodicom koji su opisani kao igra “transatlantskog ping-ponga”, a kako piše Daily Mail, razlog je to što je hteo da zna gde će morati da sedi. Naravno, ni Hari, niti iz Bakingemske palate ne žele da komentarišu tu temu.

Međutim, više izvora je potvrdilo da je bila “opsežna rasprava” upravo o tome između supružnika i kraljevske porodice. “Harijeva strana želela je da sazna, verovatno zato što su hteli da potvrde kakav je raspored sedenja u Vestminsterskoj opatiji. Bilo je opširnog natezanja o tome iza koga bi Hari i Megan sjedeli ako dolaze. A ko bi stajao iza njih”, rekao je jedan izvor.

Princ je bio prilično opterećen upravo ovim detaljem. “Ovo je istina. Bilo je puno pitanja o detaljima za opatiju”, istakao je drugi izvor.

Mediji koji imaju dobar odnos s Harijem i Megan su otkrili da je princ imao listu pitanja za Bakingemsku palatu šta će se dogoditi ako dođe na krunisanje i hteo je “određene potvrde”, ali nije otkriveno o čemu se tačno radi.

Postojala je nada dela javnosti da će ovaj događaj pružiti priliku za pomirenje, ali članovi kraljevske porodice ni ne pomišljaju na to. “Kraljevska porodica usredsređena je na planiranje istorijske prilike i u ovoj fazi nemaju apetita ni vremena za razmišljanje o pomirenju”, rekao je izvor za Daily Express.

Inače, Hari je odlučio da dođe jer shvata da je krunisanje najvažniji dan u životu njegovog oca i osećao je kako je ispravno da se pojavi uprkos svojim napadima na porodicu. No s obzirom na sve što je učinio, neće imati baš toplu dobrodošlicu u Velikoj Britaniji.

Porodica planira da bude hladna i formalna prema Hariju. Kako je ispričao izvor za Daily Mail, njegov stariji brat, princ Vilija, nema nameru da uopšte razgovara s njim nakon što ga je napao u autobiografiji “Rezerva” i Netfliksovom dokumentarcu “Hari i Megan”. Ipak, nikad nije želeo da spreči Harija da bude prisutan na krunisanju. Njegovo mišljenje o komunikaciji s mlađim bratom može da promeni jedino njihov otac Čarls.
Izvor tvrdi i da ostatak porodice ne želi da priča s Harijem i da će tek učiniti osnovno – pozdraviti ga pri njihovom susretu. Izuzetak će tek možda biti njegove sestrične, princeze Beatris i Eugenija, koje su uvek imale dobar odnos s njim. Zbog toga bi svečanost mogla da bude neprijatnija nešto se Hari bojao.

Podsetimo, Hari je ranije javno pozvao svoju porodicu da se izvini njemu i Megan za omalovažavanje. Takođe je zahtevao da njegov otac i brat sednu s njim pre 6. maja kako bi razjasnili međusobne probleme. Međutim, nijedan nije hteo da mu ugodi, te ih je povredilo i razljutilo njegovo ponašanje.

Niko više ne gaji nade za pomirenje braće koja su jedva razmenila pokoju reč na sahrani kraljice Elizabete II u septembru prošle godine.

NAJNOVIJE

SPOJ DISKO MUZIKE I GVOZDENE OPERE! „DISCO OPERA“ 21. MARTA PRVI PUT U MTS DVORANI
BALETSKI SPEKTAKL! UKRAJINSKI KLASIČNI BALET "LABUDOVO JEZERO" 05. MARTA U MTS DVORANI
ANTISTENDAP "ĐUROLOGIJA": 09. DECEMBRA U MTS DVORANI
SAVRŠENA BUKA! BLACK SIMPHONY- METALLICA SYMPHONYC TRIBUTE SHOW 17. MARTA U MTS DVORANI!
"NE IZGLEDA ZDRAVO": Nove fotke Nikol Kidman OZBILJNO ZABRINULE fanove, tvrde da joj je UGROŽENO zdravlje (FOTO)

NAJČITANIJE

SRBIJA VREME
Scroll to Top