05/12/2023 05:27
Najnovije vesti
INSTAGRAM/PRINTSCREEN/severina
INSTAGRAM/PRINTSCREEN/severina

NOVA LJUBAV? Pevačica na Aninom nastupu grlila DVOJNIKA BIVŠEG partnera Milana Popovića

Nastup Ane Nikolić u poznatom zagrebačkom klubu nije propustila ni Severina Vučković.

Pročitajte još

Iako se na sve načine trudila da se sakrije, kako je neko od prisutnih ne bi fotografisao, pa je za sebe i svoje društvo izabrala sto u mraku na samoj bini, naš paparaco uspeo je da uslika Seve u muškom društvu.

Sa njom smo videli njenog menadžera Tomislava Petrovića, prijatelja i saradnika Davora Grgina i producenta Filipa Miletića. Ipak, ona je najviše pažnje pridavala misterioznom mlađem muškarcu koji je mnoge prisutne fizički neodoljivo podsetio na njenog bivšeg partnera Milana Popovića.

Seve je mlađeg muškarca sve vreme zaljubljeno gledala i grlila i nešto mu šaputala dok su pili, a ona je i pušila i elektronske cigarete. Da im je razgovor prijao, videlo se i po tome što su se oboje smeškali, a posebno im se svidela pesma “Mišo moj” koju su pevali od reči do reči.

Kada je mladić primetio da ih slikamo, odmah se sklonio od nje i otišao iza, te joj se više nije približavao. Pevačica je zatim igrala i pevala sve Anine hitove, koje je znala napamet i to zagrljena sa prijateljem Davorom i svojim kompozitorom Filipom, s kojim su je mediji svojevremeno povezivali i u emotivnom smislu.

Seve je u jednom trenutku u pratnji obezbeđenja otišla i do toaleta, ali nije bila raspoložena za razgovor i slikanje sa fanovima, koji su bili iznenađeni da pored njih prolazi Severina, koja je za noćni izlazak obukla iscepane farmerke i crni top sa štiklama u istoj boji.

 

NAJNOVIJE

SPOJ DISKO MUZIKE I GVOZDENE OPERE! „DISCO OPERA“ 21. MARTA PRVI PUT U MTS DVORANI
BALETSKI SPEKTAKL! UKRAJINSKI KLASIČNI BALET "LABUDOVO JEZERO" 05. MARTA U MTS DVORANI
ANTISTENDAP "ĐUROLOGIJA": 09. DECEMBRA U MTS DVORANI
SAVRŠENA BUKA! BLACK SIMPHONY- METALLICA SYMPHONYC TRIBUTE SHOW 17. MARTA U MTS DVORANI!
"NE IZGLEDA ZDRAVO": Nove fotke Nikol Kidman OZBILJNO ZABRINULE fanove, tvrde da joj je UGROŽENO zdravlje (FOTO)

NAJČITANIJE

SRBIJA VREME
Scroll to Top