30/11/2023 16:02
Najnovije vesti
INSTAGRAM/PRINTSCREEN/seka_aleksic
INSTAGRAM/PRINTSCREEN/seka_aleksic

SEKA ALEKSIĆ VODI ZLOSTAVLJANU DEVOJČICU NA MATURU: Pevačica otkrila detalje, evo kako se malena oseća posle DIVNOG gesta

Seka Aleksić koja se uvek bori protiv nepravde i ugnjetavanja uspela je da stupi u kontakt sa porodicom devojčice koja je u školi pretrpela zlostavljanje vršnjaka.

Pročitajte još

 

Seka se sada oglasila i obavestila sve da je stupila u kontakt s devojčicom preko čoveka koji je prvi objavio informaciju.

– Zvala sam ga. Kaže da je devojčica oduševljna što želim s njom – napisala je Seka na svom profilu na Tviteru.

Seka Aleksić
FOTO: SCREENSHOT

Ovaj gest popularne pevačice usledio je nakon obaveštenje žene koja je iznela strašne detalje o psihološkom zlostavljanju.

– Devojčici su u školu doneli bakarnu žicu da bi je ismevali jer je Romkinja, u smislu vi skupljate bakar, pa evo da učestvujemo. Otac vozi kamion po Evropi, a majka drži cvećaru. Niko ne želi s njom na maturu… I svi ćute! Tako učestvuju u nasilju. Je l’ ovo Srbija koju hoćemo? – napisala je nepoznata žena, a potom se uključila pevačica:

Seka Aleksić
FOTO: SCREENSHOT

– Evo ja ću sa njom na maturu. Gde je ta devojčica? – glasio je odgovor Seke Aleksić.

NAJNOVIJE

POKLON MAJCI I OCU SA TAJLANDA: Poznat muzički par Martinetti dobio je dar od sina povodom šest decenija ljubavi (VIDEO)
DŽEJ LO SEVNULO SVE! Slavna pevačica u riskantnoj haljini
OVO JE ŠEHEREZADA IZ SERIJE KOJU JE SRBIJA OBOŽAVALA? Evo kako sada izgleda lepa glumica, skroz promenila lični opis (FOTO)
"GURNULA SAM JE TADA NIZ STEPENICE": Nadi Topčagić pao MRAK na oči zbog jedne rečenice...
ESTRADA JE NE ZANIMA: Sanja Đorđević je PONOSNA na ćerku, a svi se pitaju kako IZGLEDA i čime se bavi (FOTO)

NAJČITANIJE

SRBIJA VREME
Scroll to Top