29/11/2023 22:49
Najnovije vesti
INSTAGRAM/PRINTSCREEN/andreanacekic
INSTAGRAM/PRINTSCREEN/andreanacekic

ČENGA SMUVAO MAJKU OVE PEVAČICE! A ONDA OTKRIO ŠTA GA NAJVIŠE PALI!

Amer Čengić Čenga nedavno je objavio novu pesmu i tim povodom napravio promociju.

Pročitajte još

 

Roker se tad prvi put pojavio sa svojom novom devojkom Sonjom Čekić, u pratnji njene ćerke Andreane Čekić – te nam je otkrio ko je prvi čuo njegovu novu numeru ali i šta je prvo pomislio kada je upoznao svoju lepsu polovinu.

Amer Čengić Čenga, pobednik jednog od serijala emisije “Nikad nije kasno”, obradovao je publiku novom pesmom. Tim povodom, organizovao je promociju u jednom prestoničkom lokalu, na kojoj su se okupili mediji i gosti.

Na promociju je došao sa svojom novom devojkom Sonjom Čekić, majkom pevačice Andreane Čekić, sa kojom je već nekoliko meseci u vezi. Zaljubljeni par je sa osmehom na licu pozirao fotoreporterima, a ovo je bio prvi put da su se zajedno pojavili na javnom događaju.

Amer je odgovarao na pitanja novinara, držeći ruku svoje izabranice i njene ćerke Andreane.

– One su prve čule pesmu i od njih sam dobio jedan veliki plus da je to pesma koja pripada mom stilu, pogotovo od Andreane, koja kada je prvi put čula pesmu rekla da je to baš ja. Sanja je generalni indikator svega, da to tako treba da bude – objasnio je.
Na pitanje ko je veći kritičar, Andreana ili Sanja, Amer je odgovorio:

– Da vam kažem, ja se palim na loše kritike više nego na dobre, zato što loše kritike utiču dobro na mene. Obe su dobri kritičari, u svakom smislu.

Pevač je još dodao da je bio zbunjen kada ih je prvi put upoznao i da se pitao “ko je ovde majka, a ko ćerka?”

NAJNOVIJE

POKLON MAJCI I OCU SA TAJLANDA: Poznat muzički par Martinetti dobio je dar od sina povodom šest decenija ljubavi (VIDEO)
DŽEJ LO SEVNULO SVE! Slavna pevačica u riskantnoj haljini
OVO JE ŠEHEREZADA IZ SERIJE KOJU JE SRBIJA OBOŽAVALA? Evo kako sada izgleda lepa glumica, skroz promenila lični opis (FOTO)
"GURNULA SAM JE TADA NIZ STEPENICE": Nadi Topčagić pao MRAK na oči zbog jedne rečenice...
ESTRADA JE NE ZANIMA: Sanja Đorđević je PONOSNA na ćerku, a svi se pitaju kako IZGLEDA i čime se bavi (FOTO)

NAJČITANIJE

SRBIJA VREME
Scroll to Top