05/12/2023 07:02
Najnovije vesti
INSTAGRAM/PRINTSCREEN/andreanacekic
INSTAGRAM/PRINTSCREEN/andreanacekic

“NEĆU BITI KUMA DARKU NA VENČANJU”: Lazić sprema svadbu sa Kaćom sa 700 gostiju, a evo zašto im Andreana Čekić neće biti SVEDOK

Pevačica Andreana Čekić, kuma Darka Lazića, otkrila je da neće biti kuma na velikoj svadbi koju pevač i njegova nova izabranica Katarina prave u avgustu.

Pročitajte još

 – Neću, iako se avgust primakao, verujem da i Darko i Katarina imaju svoje kumove. Sigurno ću se veseliti na svadbi – rekla je pevačica u emisiji “Premijera”.

Darko i Katarina su se jedno drugom zakleli na večnu ljubav još pre nekoliko meseci, a u avgustu planiraju da naprave veliku proslavu.

– Njih dvoje se ne odvajaju. Žive zajedno, a Darko svaki slobodan momenat koristi da bude sa Kaćom i decom, koju ima iz prethodnih ljubavnih priča. Za Katarinu bi skinuo i zvezde sa neba, pa planira da napravi veliku svadbu, na kojoj će okupiti oko čak 700 zvanica – ističe izvor blizak pevaču.

– Želja mu je da veselje bude i u njegovom Brestaču i u Novom Sadu, a kako stvari stoje tako će i biti. Danima razmišljaju o detaljima, a većinu stvari prepustio je Katarini, koja uživa u pripremama. Zamislila je da promeni četiri venčanice na svadbi, dok će gostiju biti iz mnogih krajeva sveta – dodaje naš izvor.

NAJNOVIJE

SPOJ DISKO MUZIKE I GVOZDENE OPERE! „DISCO OPERA“ 21. MARTA PRVI PUT U MTS DVORANI
BALETSKI SPEKTAKL! UKRAJINSKI KLASIČNI BALET "LABUDOVO JEZERO" 05. MARTA U MTS DVORANI
ANTISTENDAP "ĐUROLOGIJA": 09. DECEMBRA U MTS DVORANI
SAVRŠENA BUKA! BLACK SIMPHONY- METALLICA SYMPHONYC TRIBUTE SHOW 17. MARTA U MTS DVORANI!
"NE IZGLEDA ZDRAVO": Nove fotke Nikol Kidman OZBILJNO ZABRINULE fanove, tvrde da joj je UGROŽENO zdravlje (FOTO)

NAJČITANIJE

SRBIJA VREME
Scroll to Top