01/12/2023 06:49
Najnovije vesti
YOUTUBE/PRINTSCREEN/GRAND NEWS
YOUTUBE/PRINTSCREEN/GRAND NEWS

ĐURĐEVDAN POD VELOM TUGE: Biljana Jevtić i Aca Ilić skromno obeležili krsnu slavu, evo kako izgleda praznični sto na DAN ŽALOSTI

Mnoge kuće u Srbiji Đurđevdan slave kao krsnu slavu, veliki hrišćanski praznik za koji se vezuju brojni običaji i narodna verovanja, a koje poštuju i kojih se pridržavaju gotovo svi.

Pročitajte još

 

Biljana Jevtić
FOTO: PRINTSCREEN

Uspomenu na Svetog Đorđa, odnosno Georgija, svakog proleća evociraju svi hrišćani, a među mnogima su i poznati supružnici Biljana Jevtić i Aca Ilić koji su na najprikladniji način proslavili zaštitnika svoje kuće.

Biljana Jevtić
FOTO: PRINTSKRIN/INSTAGRAM

Uz ikonu, sveću, kolač i žito skladna porodica dočekala je svoje najmilije, ali s obzirom na to da je Srbija u žalosti zbog strašne tragedije koja se pre nekoliko dana dogodila, ove godine se i kod njih na nešto drugačiji način obeležila krsna slava.

Iako im do slavlja nije bilo, Biljana Jevtić i Aca Ilić ispoštovali su tradiciju, a da su pravi domaćini svedoči fotografija iz njihovog porodićnog doma koja je osvanula na društvenim mrežama. Pored predivne dekoracije za koju je nesumnjivo bila zadužena pevačica, nije izostala ni slavska trpeza.

NAJNOVIJE

POKLON MAJCI I OCU SA TAJLANDA: Poznat muzički par Martinetti dobio je dar od sina povodom šest decenija ljubavi (VIDEO)
DŽEJ LO SEVNULO SVE! Slavna pevačica u riskantnoj haljini
OVO JE ŠEHEREZADA IZ SERIJE KOJU JE SRBIJA OBOŽAVALA? Evo kako sada izgleda lepa glumica, skroz promenila lični opis (FOTO)
"GURNULA SAM JE TADA NIZ STEPENICE": Nadi Topčagić pao MRAK na oči zbog jedne rečenice...
ESTRADA JE NE ZANIMA: Sanja Đorđević je PONOSNA na ćerku, a svi se pitaju kako IZGLEDA i čime se bavi (FOTO)

NAJČITANIJE

SRBIJA VREME
Scroll to Top