29/11/2023 11:30
Najnovije vesti
INSTAGRAM/PRINTSCREEN/lepabrena
INSTAGRAM/PRINTSCREEN/lepabrena

PEVAČICA BILA U NEZABORAVNOM PROVODU! Lepa Brena na intimnoj večeri sa NJIMA (VIDEO)

Želim vam se zahvaliti na ovome, zato što na neki način vi pričate kroz moj život o tome što sam ja radila i što nam se svima dogodilo, govorila je Lepa Brena

Pročitajte još

Uvijek mi je lijepo kad dođem na vašu predstavu, dođem jako sretna; sretna zbog vašeg uspjeha jer kao da je to neko moje dijete koje ide i ja trebam doći da ga podržim, tako doživljavam cijelu ovu predstavu, rekla je Lepa Brena (62) na intimnoj večeri na kojoj je bila s najbližim prijateljima i glumcima iz predstave ‘Lepa Brena Project’. Nakon što je završila rasprodana zagrebačka premijera kazališne predstave, najveća glazbena zvijezda Balkana, prvo je održala zdravicu, a potom spontano zapjevala s tamburašima Zlatnik i svojim najmilijima priredila nezaboravni privatni koncert.

 

– Kad uzmete onu lutkicu, kad Jasna i tko god uzme lutkicu Lepa Brena i tresne je dole o pod, ja tog trenutka počinjem plakati. Onda počinjem shvaćati što sam sve proživjela u svom životu. Želim vam se zahvaliti na ovome, zato što na neki način vi pričate kroz moj život o tome što sam ja radila i što nam se svima dogodilo. Što bi rekao čovjek: ‘Poželi sreću drugima, kad je nemamo ti i ja’. Mislim da je poanta cijele priče – Hajde da se volimo – govorila je Brena.

Dodala je i kako zna da će ekipa s predstavom proputovati cijeli svijet i da će prenijeti jednu jako poučnu i inspirativnu priču koju trebaju pogledati sve generacije – i oni stariji koji ne razumiju današnje mlade, oni stariji koji ih razumiju te mladi koji ne znaju i ne razumiju što se njenoj generaciji uopšte dogodilo.

– U to ime, želim podići ovu čašu, da vam poželim dobro zdravlje i da nastavite s ovom predstavom dokle god vi budete željeli, voljeli i umjeli. Živjeli i neka vam ide sa srećom – nazdravila je Brena glumačkom ansamblu, a potom su uslijedili zagrljaji. Povezanost i ljubav koja se stvorila između glumaca u predstavi i Lepe Brene doslovno se može opisati kao odnos majke i djece.

A nakon večere, kao iznenađenje, organizatori turneje iz zagrebačke kompanije Premier Media Group u restoran su doveli tamburaše Zlatnik. Već nakon prvih taktova glumci su se raspjevali i rasplesali slaveći uspjeh premijere, a uskoro im se pridružila Brena i upriličila im privatni, intimni koncert.

 

Prvo je po želji glumca, autora i redatelja predstave Vladimira Aleksića otpjevala zajedno s njim ‘Jedan dan života’, jer upravo je to bio jedan dan u životu koji će svi pamtiti, a potom je za Jasnu Đuričić, najbolju europsku glumicu čiji je zadnji film nominiran čak za Oscara otpjevala ‘Nežnu ženu’.

NAJNOVIJE

POKLON MAJCI I OCU SA TAJLANDA: Poznat muzički par Martinetti dobio je dar od sina povodom šest decenija ljubavi (VIDEO)
DŽEJ LO SEVNULO SVE! Slavna pevačica u riskantnoj haljini
OVO JE ŠEHEREZADA IZ SERIJE KOJU JE SRBIJA OBOŽAVALA? Evo kako sada izgleda lepa glumica, skroz promenila lični opis (FOTO)
"GURNULA SAM JE TADA NIZ STEPENICE": Nadi Topčagić pao MRAK na oči zbog jedne rečenice...
ESTRADA JE NE ZANIMA: Sanja Đorđević je PONOSNA na ćerku, a svi se pitaju kako IZGLEDA i čime se bavi (FOTO)

NAJČITANIJE

SRBIJA VREME
Scroll to Top