30/11/2023 04:46
Najnovije vesti
INSTAGRAM/PRINTSCREEN/teodoradzehverovic
INSTAGRAM/PRINTSCREEN/teodoradzehverovic

PREBOLEO DŽEHVU! Pevačica našla utehu u fudbaleru, a evo kako izgleda Ninova nova ljubav!

Košarkaš Nino Čelebić u žižu medijskog interesovanja nije došao zbog svojih profesionalnih uspeha, već zbog ljubavne veze sa Teodorom Džehverović koja je trebalo da bude krunisana brakom ovog proleća.

Pročitajte još

Nekoliko godina košarkaš i pevačica uživali su u skladnom odnosu, a iako je sve ličilo na bajku i kako se spekulisalo po beogradskim kuloarima spremali su gala svadbu, usledio je šok – Nino i Teodora su se razišli krajem prethodne godine. O razlozima raskida nisu nikada javno govorili.

Nedavno se pronela vest da je Dževherovićeva našla utehu u mladom fudbaleru Marku Jankoviću mada je ona to odmah i demantovala navodeći da je slobodna i da ne želi ponovna vezivanja. Nakon što se Nino iselio iz njenog novog stana, kod Teodore se uselila najbolja drugarica kako bi joj nadomestila prazninu.

Međutim, njen bivši momak nije dugo patio pa je tako osvanula fotografija na Instagramu gde pozira u zagrljaju lepe brinete na planini. Nova devojka Nina Čelebića je sušta suprotnost mladoj pevačici.

NAJNOVIJE

POKLON MAJCI I OCU SA TAJLANDA: Poznat muzički par Martinetti dobio je dar od sina povodom šest decenija ljubavi (VIDEO)
DŽEJ LO SEVNULO SVE! Slavna pevačica u riskantnoj haljini
OVO JE ŠEHEREZADA IZ SERIJE KOJU JE SRBIJA OBOŽAVALA? Evo kako sada izgleda lepa glumica, skroz promenila lični opis (FOTO)
"GURNULA SAM JE TADA NIZ STEPENICE": Nadi Topčagić pao MRAK na oči zbog jedne rečenice...
ESTRADA JE NE ZANIMA: Sanja Đorđević je PONOSNA na ćerku, a svi se pitaju kako IZGLEDA i čime se bavi (FOTO)

NAJČITANIJE

SRBIJA VREME
Scroll to Top