29/11/2023 22:28
Najnovije vesti
INSTAGRAM/PRINTSCREEN/ana_obregon_oficial
INSTAGRAM/PRINTSCREEN/ana_obregon_oficial

VODITELJKA U 68. DOBILA ĆERKU! Ani pre nekoliko godina PREMINUO SIN, sad je naslednici izabrala IME NA NEOBIČAN NAČIN

Voditeljka, glumica i manekenka Ana Garsija Obregon dobila je drugo dete, iako je nedavno proslavila 68. rođendan, a srećne vesti otkrila je u nakon izlaska iz porodilišta.

Pročitajte još

 

Vesti o prinovi otkrivene su slučajno, kada su je paparaci uslikali ispred porodilišta koje je napustila držeći bebu u naručju, umotanu u roze ćebence. Malo nakon objavljivanja tih fotografija otkriveni su svi detalji.

Sve u strogoj tajnosti

Slavna Špankinja dobila je dete uz pomoć surogat majke u Americi, a sve je sprovedeno u strogoj tajnosti. Jedine koje su znale za ovo bile su njene sestre Selija i Amalija, kao i bivši partner Alesandro Lekio. Devojčica koja je dobila ime po njoj jer se rodila dan nakon njenog rođendana.

Velika tuga

Inače, voditeljka je pre dve godine izgubila sina Aleksa koji je preminuo u 27. nakon duge borbe sa kancerom. Njega je dobila kao veoma mlada sa italijanskim aristokratom Alesandrom Lekiom sa kojim više nije u vezi, ali su ostali veliki prijatelji.

Za kratak period ostala je bez sina, ali i oba roditelja, te je izlaz iz depresije videla u majčinstvu. Inače, strani mediji pišu da joj je ćerku rodila maloletna tinejdžerka, ali ove vesti nisu potvrđene.

NAJNOVIJE

POKLON MAJCI I OCU SA TAJLANDA: Poznat muzički par Martinetti dobio je dar od sina povodom šest decenija ljubavi (VIDEO)
DŽEJ LO SEVNULO SVE! Slavna pevačica u riskantnoj haljini
OVO JE ŠEHEREZADA IZ SERIJE KOJU JE SRBIJA OBOŽAVALA? Evo kako sada izgleda lepa glumica, skroz promenila lični opis (FOTO)
"GURNULA SAM JE TADA NIZ STEPENICE": Nadi Topčagić pao MRAK na oči zbog jedne rečenice...
ESTRADA JE NE ZANIMA: Sanja Đorđević je PONOSNA na ćerku, a svi se pitaju kako IZGLEDA i čime se bavi (FOTO)

NAJČITANIJE

SRBIJA VREME
Scroll to Top