29/11/2023 17:00
Najnovije vesti
YOUTUBE  Yeah that's so it
YOUTUBE Yeah that's so it

OSKAROVKA SVOJOM TOALETOM ZASENILA SVE LEPOTICE: Ceo Kan nije mogao da veruje šta nosi NA NOGAMA

Oskarovka Dženifer Lorens došla je na premijeru filma rediteljke Žistin Trijet u raskošnoj tolaeti sa širokom suknjom A kroja, nalik haljinama iz zlatnog doba Holivuda.

Pročitajte još

U tom duhu je i dugačka marama koju je nosila ova glumica. Jednostavnija frizura je “ublažila” stajling koji bi sa drugačije stilizovanom kosom bio čak i pompezan, a neobična ogrlica je finalni korak sjajne ideje njenih stilista koji su zamisao uspešno sproveli u delo.

Haljina na Dženifer Lorens na crvenom tepihu 76. Kanskog filmskog festivala je definitivno dokaz da je modno glamur vanvremenski, a da provokativne haljine i te kako imaju konkurenciju u ovakvim toaletama.

Dženifer je tolaetu iskombinovala sa japankama, što je prilično neočekivani izbor obuće. Imajući u vidu to da je ona više puta padala na crvenom tepihu, možda je ovim želela da spreči sličnu nezgodu, a umalo što nije doživela takav peh i u Kanu.

NAJNOVIJE

POKLON MAJCI I OCU SA TAJLANDA: Poznat muzički par Martinetti dobio je dar od sina povodom šest decenija ljubavi (VIDEO)
DŽEJ LO SEVNULO SVE! Slavna pevačica u riskantnoj haljini
OVO JE ŠEHEREZADA IZ SERIJE KOJU JE SRBIJA OBOŽAVALA? Evo kako sada izgleda lepa glumica, skroz promenila lični opis (FOTO)
"GURNULA SAM JE TADA NIZ STEPENICE": Nadi Topčagić pao MRAK na oči zbog jedne rečenice...
ESTRADA JE NE ZANIMA: Sanja Đorđević je PONOSNA na ćerku, a svi se pitaju kako IZGLEDA i čime se bavi (FOTO)

NAJČITANIJE

SRBIJA VREME
Scroll to Top