05/12/2023 14:07
Najnovije vesti
INSTAGRAM/PRINTSCREEN/marina_viskovic_official
INSTAGRAM/PRINTSCREEN/marina_viskovic_official

POTROŠILA NEVEROVATNIH 73.500 U ŠOPINGU! Naša pevačica ne žali ni dinar kad je moda u pitanju

Troši mnogo

Pročitajte još

Jedna od traženijih i plaćenijih pevačica domaće javne scene, Marina Visković, naporno radi na građenju svoje karijere, te su joj dani popunjeni nastupima, a retki su trenuci u kojima je slobodna.

No, kada oni dođu na red, Marina i te kako ume sebi da da oduška, pa se počasti nečim u čemu uživa. U ovom slučaju to je bio kvalitetan šoping, a paparaco je bio tu baš u momentu kada je Viskovićeva odrešila kesu i na nekoliko krpica potrošila prosečnu srpsku platu.

Pevačicu su ulovili u poznatom prestoničkom butiku gde je za šoping izdvojila neverovatnih 73.500 dinara!

Budući da su joj se na listi našli komadi koje će verovatno prošetati samo jednom, jasno je da je lake ruke kada je troškarenje u pitanju. Može se reći da je njen moto „ima se, može se“, a njeni visoko rangirani prihodi omogućavaju joj ovakve raskalašne rashode.

U šoping je došla kamuflirana u nadi da će biti neprepoznatljiva. Pojavila se u ležernoj bež kombinaciji i sa torbom poznate marke, a sakrivena iza brendiranih sunčanih naočara pevačica je ostvarila san većine žena na planeti ostavivši u butiku pravo bogatstvo.

 

Rođendan proslavila na Mauricijusu

Da šoping nije jedino u šta ulaže mnogo novca govori činjenica da je nedavno napravila kraću poslovnu pauzu, pa se prepustila uživanju na luksuznom putovanju. Marina se usred zime opuštala na peščanim plažama Mauricijusa gde je u društvu majke proslavila svoj 35. rođendan.

– Godine su samo iluzija. Ja živim i osećam se kao da imam 20 i moja želja je da me taj osećaj nikada ne napusti – izjavila je pevačica tom prilikom.

NAJNOVIJE

SPOJ DISKO MUZIKE I GVOZDENE OPERE! „DISCO OPERA“ 21. MARTA PRVI PUT U MTS DVORANI
BALETSKI SPEKTAKL! UKRAJINSKI KLASIČNI BALET "LABUDOVO JEZERO" 05. MARTA U MTS DVORANI
ANTISTENDAP "ĐUROLOGIJA": 09. DECEMBRA U MTS DVORANI
SAVRŠENA BUKA! BLACK SIMPHONY- METALLICA SYMPHONYC TRIBUTE SHOW 17. MARTA U MTS DVORANI!
"NE IZGLEDA ZDRAVO": Nove fotke Nikol Kidman OZBILJNO ZABRINULE fanove, tvrde da joj je UGROŽENO zdravlje (FOTO)

NAJČITANIJE

SRBIJA VREME
Scroll to Top