05/12/2023 06:36
Najnovije vesti
YOUTUBE/TOXIC TELEVISION
YOUTUBE/TOXIC TELEVISION

“VARALI SU ME SVI MOJI FRAJERI”: Alka Vuica frapirala priznanjem o bivšim ljubavima, pa otkrila deo svog privatnog života!

Alka Vuica bila je prva pevačica koja je uvela etno stil u pop muzici, a o njenom ljubavnom životu mnogo se spekulisalo.

Pročitajte još

 

Ona je sada gostovala u emisiji kod Ognjena Amidžića i tom prilikom je pričala o prevarama, pa je priznala da je mnogo puta oprostila muškarcima kada su bili neverni.

Alka Vuica
FOTO: PRINTSCREEN

– Puno puta sam oprostila prevaru. Mislim da su me svi moji frajeri varali. Imala sam buran život, ali zanimljiv. Takve prevarante volim ocigledno. Rokeri su nekada bili face, u moje vreme. Dan danas bih pre izabrala muzičara nego fudbalera. Volim ih, mi smo druga raja. Kad uzme gitaru pa mi zasvira… – rekla je Alka Vuica.

Alka Vuica
FOTO: PRINTSCREEN/INSTAGRAM

Podsetimo, njena prva ljubav je bio bubnjar grupe “Srebrna krila” – Adi Karaselimović. Imala je 18 godina, i upoznala ga je u klubu „Scena“ i emocije su odmah planule. Bio je njena prva velika ljubav i ta veza je trajala četiri godine. Nakon što su raskinuli upoznaje Gorana Bregovića i Bajagu. Mediji su spekulisali da su oni bili njeni ljubavnici. Bajaga joj je čak posvetio i dve pesme „Zažmuri“ i „Sa druge strane jastuka“.

U Alkinom životu su bile i izvesne spekulacije o zabranjenim ljubavima. Spekulisalo se o njenoj romansi sa zauzetim političarem, a nakon toga Alka je sve iznenadila priznanjem da su ona i oženjeni fudbaler bili u vanbračnoj zajednici.

NAJNOVIJE

SPOJ DISKO MUZIKE I GVOZDENE OPERE! „DISCO OPERA“ 21. MARTA PRVI PUT U MTS DVORANI
BALETSKI SPEKTAKL! UKRAJINSKI KLASIČNI BALET "LABUDOVO JEZERO" 05. MARTA U MTS DVORANI
ANTISTENDAP "ĐUROLOGIJA": 09. DECEMBRA U MTS DVORANI
SAVRŠENA BUKA! BLACK SIMPHONY- METALLICA SYMPHONYC TRIBUTE SHOW 17. MARTA U MTS DVORANI!
"NE IZGLEDA ZDRAVO": Nove fotke Nikol Kidman OZBILJNO ZABRINULE fanove, tvrde da joj je UGROŽENO zdravlje (FOTO)

NAJČITANIJE

SRBIJA VREME
Scroll to Top