29/11/2023 22:18
Najnovije vesti
YOUTUBE PRINTSCREEN   K1 Televizija
YOUTUBE PRINTSCREEN K1 Televizija

RASULA SE NA KOMADE UŽIVO U EMISIJI! Pevačica nije mogla da zadrži suze (VIDEO)

Vesna i Đole Đogani gostovali su prošle nedelje u emisiji „Zvezde Granda Specijal“, a popularni denseri nisu se nadali da će im biti pušten snimak star 30 godina, što ih je oboje raznežilo, a pevačicu i dovelo do suza.

Pročitajte još

Tokom emisije Đole se prisetio svojih početaka sa plesnom grupom „Đogani“, a kad im je voditelj pustio snimak iz ’90- tih, bračno-estradni par nije mogao da sakrije emocije.

– Devojka koja je sa mnom bila u Italiji postala je moja supruga. Slađa i ja postajemo jedan tim. Deci dok su mala treba usaditi disciplinu, zdrav način života, volju za učenjem i napretkom. U detinjstvu to počinje sa igrom i plesom, to nam je bila smernica kad smo otvorili plesnu školu. Svi koji uče decu i rade sa njima imaju odgovornost da im usade motivacione vrednosti, nešto što će ih pokrenuti da pronađu sebe i kasnije uživaju u odabiru životnog zanimanja. Znao sam da imam uticaj i da svojim radom mogu da utičem na njihovom razvoj. To je bio pravi put. Mnogi pamte to vreme sa setom i kad me sretnu kažu da im je to bio jedan od najlepših perioda u životu. To mi je najveća nagrada. Bio sam ponosan jer su ta deca prve korake naučila u mojoj plesnoj školi – ispričao je Đole u dokumentarcu koji je prikazan u emisiji, što je kod oboje izazvalo lavinu emocija.

I dok je Đole bio ponosan na uspeh koji je postigao, Vesna je priznala da joj ovi snimci uvek bude tugu.

– Meni je uvek teško da gledam te snimke, to su sve moje drugarice i kad se šetam gradom i kad ih sretnem, kažu mi ‘To nam je bio najlepši period života, ti tinejdžerski dani kad smo plesali kod vas’, a meni, ah, katastrofa – rekla je Vesna sa suzama u očima.

NAJNOVIJE

POKLON MAJCI I OCU SA TAJLANDA: Poznat muzički par Martinetti dobio je dar od sina povodom šest decenija ljubavi (VIDEO)
DŽEJ LO SEVNULO SVE! Slavna pevačica u riskantnoj haljini
OVO JE ŠEHEREZADA IZ SERIJE KOJU JE SRBIJA OBOŽAVALA? Evo kako sada izgleda lepa glumica, skroz promenila lični opis (FOTO)
"GURNULA SAM JE TADA NIZ STEPENICE": Nadi Topčagić pao MRAK na oči zbog jedne rečenice...
ESTRADA JE NE ZANIMA: Sanja Đorđević je PONOSNA na ćerku, a svi se pitaju kako IZGLEDA i čime se bavi (FOTO)

NAJČITANIJE

SRBIJA VREME
Scroll to Top