05/12/2023 12:57
Najnovije vesti
MARINA PEŠIĆ/MTS DVORANA PROMO
MARINA PEŠIĆ/MTS DVORANA PROMO

“NEKAKO S PROLJEĆA”: CRVENA JABUKA ODRŽALA DVA KONCERTA U PREPUNOJ MTS DVORANI

Žera se u par navrata i obratio svojoj publici ne krijući da uživa u emociji koju deli sa njima toliko decenija unazad

Pročitajte još

Posle tačno godinu dana od poslednjeg nastupa u mts Dvorani, a čak pet od prvog održanog koncerta u kultnom prostoru ( 2018.), legendarni bosanki pop-rok sastav Crvena jabuka nastupio je večeras pred punom salom mts Dvorane, time započinjući koncertnu sagu od tri martovska koncerta u Beogradu. Crvena jabuka je dokazala da je predstavnik bosanskog pop rok talasa koji “ne prolazi” Beograđane. Koncertu su prisustvovali i poznati par Novak Đoković i Jelena Đoković sa svojim roditeljima.

Beograđani su puni žara i uvek spremne emocije za poznati sastav dočekali bend, od prvih taktova čuvenog hita Sa tvojih usana, kojim je bend započeo koncert osme martovske večeri, otvarajući seriju od tri zakazana koncerta u organizaciji mts Dvorane. U 35 pesama bogatom repertoaru našle su se ove večeri sve generacije, pevajući s punom emocijom samo neke od hitova poznate grupe, koliko je moglo da stane u tri sata svirke, koja je čini se i nakon tog vremena bila prekratka za fanove Crvene jabuke.

Da se, kao što je više puta ponovio, iznova raduje susretu sa beogradskom publikom, frontmen Dražen Žerić Žera je dokazao uz bend koji čine tri gitare, dve klavijature i bubanj …kada je baš onako kako ih publika najviše voli- u elektrik- rokenrol maniru, izveo hitove „Tugo nesrećo“; „Ima nešto od srca do srca“, „Tuga ti i ja“ „Zovu ulice“; „Dirlija“ ,ali i pesme novijeg datuma.

Žera se u par navrata i obratio svojoj publici ne krijući da uživa u emociji koju deli sa njima toliko decenija unazad. Ples sa publikom i neprikosnovene vibracije koje su vidu vira sve vreme nosile prisutne, u sali u kojoj se temperatura popela na vrhunac sredinom večeri, obeležili su koncert, time najavljujući i sutrašnju žurku sa čuvenim bendom, ali i onu zakazanu za 21. mart.

NAJNOVIJE

SPOJ DISKO MUZIKE I GVOZDENE OPERE! „DISCO OPERA“ 21. MARTA PRVI PUT U MTS DVORANI
BALETSKI SPEKTAKL! UKRAJINSKI KLASIČNI BALET "LABUDOVO JEZERO" 05. MARTA U MTS DVORANI
ANTISTENDAP "ĐUROLOGIJA": 09. DECEMBRA U MTS DVORANI
SAVRŠENA BUKA! BLACK SIMPHONY- METALLICA SYMPHONYC TRIBUTE SHOW 17. MARTA U MTS DVORANI!
"NE IZGLEDA ZDRAVO": Nove fotke Nikol Kidman OZBILJNO ZABRINULE fanove, tvrde da joj je UGROŽENO zdravlje (FOTO)

NAJČITANIJE

SRBIJA VREME
Scroll to Top