30/11/2023 06:35
Najnovije vesti
INSTAGRAM/PRINTSCREEN/veljko_raznatovic_19
INSTAGRAM/PRINTSCREEN/veljko_raznatovic_19

SVI DETALJI SLAVLJA KOD PORODICE RAŽNATOVIĆ! Za rođenje Krstana se nije štedelo, otac po običaju najveseliji, a najviše ga pogodila ova pesma

Nije stao celu noć

Pročitajte još

Porodica Ražnatović je sinoć napravila gala proslavu u vili na Dedinju povodom rođenja malog Krstana i nisu štedeli nimalo.

Oni su za proslavu naruči bogat ketering, pa je bilo svega na trpezi – “od igle do lokomotive”.

Na proslavi su atmosferu do usijanja doveli pevač Joca Stefanović i Aleksandra Bursać, a ponosni tata Veljko je bio najveseliji. Njemu su u više navrata cepali majicu, pa je morao d aih menja non-stop, a posebno ga je pogodila pesma “Rađaj sinove”, pa se tada udarao po grudima, veselio i pevao na sav glas.

On je u jednom trenutku izašao iz porodične vile, kitio je trubače evrima, a vatromet koji su organizovali u čast malom Krstanu je video ceo Beograd.

Trenutke sa atmosfere je podelila i Bogdanina sestra Nataša, koja je na proslavu došla sa dečkom, a njih dvoje su se veselili zajedno sa ostalima.

Veljkova sestra Anastasija Ražnatović nije mogla da prisustvuje proslavi, a ona se trenutno nalazi u Španiji gde je, kako dolikuje, proslavila dolazak drugog naslednika na svet.

Ponosna Ceca Ražnatović nije krila sreću i uzbuđenje zbog dolaska još jednog unuka, pa je za medije otkrila da bi volela da dobije unuku.

– Za snajku imam poseban poklon, ona ne zna, želim da bude iznenađenje. Krstan će dobiti bezuslovnu ljubav. Voleli bismo da dobiju i devojčicu, tu bih baš bankrotirala. Anastasiji je žao što ne može da bude sa nama, ona čeka papire, ne može da izađe iz zemlje.

Bokser Veljko Ražnatović pojavio se večeras ispred porodične kuće na Dedinju, te pripadnicima sedme sile otkrio kako se oseća nakon što je danas dobio drugog sina, Krstana.

Inače, među prvima su na veselje došli nekadašnji učesnik “Zadruge” Marko Đedović i tekstopisac Biljana Spasić. Na proslavu su došli i fotograf Miloš Nadaždin, voditelj Žika Jakšić, pevačica Sanja Đorđević sa ćerkom i drugi.

NAJNOVIJE

POKLON MAJCI I OCU SA TAJLANDA: Poznat muzički par Martinetti dobio je dar od sina povodom šest decenija ljubavi (VIDEO)
DŽEJ LO SEVNULO SVE! Slavna pevačica u riskantnoj haljini
OVO JE ŠEHEREZADA IZ SERIJE KOJU JE SRBIJA OBOŽAVALA? Evo kako sada izgleda lepa glumica, skroz promenila lični opis (FOTO)
"GURNULA SAM JE TADA NIZ STEPENICE": Nadi Topčagić pao MRAK na oči zbog jedne rečenice...
ESTRADA JE NE ZANIMA: Sanja Đorđević je PONOSNA na ćerku, a svi se pitaju kako IZGLEDA i čime se bavi (FOTO)

NAJČITANIJE

SRBIJA VREME
Scroll to Top