01/12/2023 08:21
Najnovije vesti
INSTAGRAM/PRINTSCREEN/dajana.paunovic
INSTAGRAM/PRINTSCREEN/dajana.paunovic

DAJANA PAUNOVIĆ PROGOVORILA O SINU BIVŠEG MUŽA! Ovako se slaže njen jedinac sa detetom iz prvog braka Žike Jakšića!

Dajana Paunović o starijem sinu Žike Jakšića, Andriji, ne govori često, ali kada odluči da ga spomene i te kako ima šta da kaže.

Pročitajte još

 

Naime, uprkos razvodu Dajana i Žika zbog sina Dušana zadržali su korektan odnos, a otkrila je u kakvim je odnosima sa bratom svog jedinca.

– Andrija je predivan, mlad čovek, vaspitan, obrazovan, koji Dušana obožava kao i on njega. Volim što imaju jedan drugoga, što se poštuju i vole i što Dušan iako je mali nikada Andriju nije posmatrao kao nekoga ko nije deo njegovog života, uprkos tome što godinama on nije živeo u Srbiji i zbog posla nije svakodnevno prisutan. Drago mi je da moj sin ima brata na kog znam da uvek može da se osloni i da će mu on biti podrška za ceo život – ispričala nam je Dajana Paunović o starijem sinu Žike Jakšića, sa kojim i nakon razvoda od njegovog oca ima sjajan odnos i dodala:

– Andriju izuzetno cenim i poštujem, to je brat moga sina, ali i da nije zaslužuje svako poštovanje jer je kvalitetna ličnost – zaključila je.

NAJNOVIJE

POKLON MAJCI I OCU SA TAJLANDA: Poznat muzički par Martinetti dobio je dar od sina povodom šest decenija ljubavi (VIDEO)
DŽEJ LO SEVNULO SVE! Slavna pevačica u riskantnoj haljini
OVO JE ŠEHEREZADA IZ SERIJE KOJU JE SRBIJA OBOŽAVALA? Evo kako sada izgleda lepa glumica, skroz promenila lični opis (FOTO)
"GURNULA SAM JE TADA NIZ STEPENICE": Nadi Topčagić pao MRAK na oči zbog jedne rečenice...
ESTRADA JE NE ZANIMA: Sanja Đorđević je PONOSNA na ćerku, a svi se pitaju kako IZGLEDA i čime se bavi (FOTO)

NAJČITANIJE

SRBIJA VREME
Scroll to Top