01/12/2023 07:17
Najnovije vesti
YOUTUBE/PRINTSCREEN/HYPE TV
YOUTUBE/PRINTSCREEN/HYPE TV

(VIDEO) DEČKO OSTAO ZBUNJEN! HIT SNIMAK ACE LUKASA SA NASTUPA!

Aca Lukas iznenadio je publiku kada se u sred nastupa obratio momku iz prvh redova, kojeg je pevačeva reakcija potpuno zbunila.

Pročitajte još

Poznato je da je Lukas pred kamerama ali i na bini, izuzetno prirodan i ležeran, te se ni ovog puta nije libio da mladiću iz publike zatraži cigaretu.

Na društvenim mrežama osvanuo je snimak koji je izazvao lavinu komentara, a na njemu se vidi kako folker od momka traži cigaretu, a potom mu je vraća i traži da je zapali umesto njega i onda mu je da. On je nakon toga nastavio da peva jedan od svojih hitova sa cigaretom u ruci.

Zbunjeni momak nemo je stajao ispred bine, a kada je uradio ono što ga je Aca zamolio, okrenuo se i šokirano vratio u publiku, a evidentno je bilo da je pocrveneo.

Pevači često dobijaju razne poklone od svojih fanova iz prvih redova, ali do sada nije viđeno da neki obožavalac izvođaču na bini pruži cigaretu.

@leoo.11k

Uzmi jednu brate moj!!🚬 #acalukas #foryoupage #fyp #viral #xyzbca #teatroclubessen

♬ Originalton – Leonardo Kovacevic

Pevač je nedavno govorio o finansijama, pa se dotakao i svojih poroka.

– Kod mene to stihijski ide. Navikao sam i da imam i da nemam. Neću umreti ako budem imao manje, ali za osnovne stvari mora da se ima. Oni koji godinama konstantno rade i koji su na vrhu, ne bi trebalo da imaju velike finansijske probleme. Pa čak i ako ne rade dugo – istakao je pevač, a zatim dodao na šta najviše troši novac.

– Na kocku (smeh). Šalim se, ne kockam se više. Došao sam u godine kada nema više zezanja. Volim da odem u kafanu i popijem sa društvom. Da vozim dobar auto. Volim da putujem, ali i da trošim novac na decu – kazao je Lukas.

NAJNOVIJE

POKLON MAJCI I OCU SA TAJLANDA: Poznat muzički par Martinetti dobio je dar od sina povodom šest decenija ljubavi (VIDEO)
DŽEJ LO SEVNULO SVE! Slavna pevačica u riskantnoj haljini
OVO JE ŠEHEREZADA IZ SERIJE KOJU JE SRBIJA OBOŽAVALA? Evo kako sada izgleda lepa glumica, skroz promenila lični opis (FOTO)
"GURNULA SAM JE TADA NIZ STEPENICE": Nadi Topčagić pao MRAK na oči zbog jedne rečenice...
ESTRADA JE NE ZANIMA: Sanja Đorđević je PONOSNA na ćerku, a svi se pitaju kako IZGLEDA i čime se bavi (FOTO)

NAJČITANIJE

SRBIJA VREME
Scroll to Top