01/12/2023 06:50
Najnovije vesti
YOUTUBE PRINTSCREEN Estradni leksikon
YOUTUBE PRINTSCREEN Estradni leksikon

BOJANIĆ IMA DVOJNIKA! Holivudski glumac isti pevač, zaledićete se od ove sličnosti! ŠOK!

Gotovo svako od nas ima dvojnika - ličnost na koju mnogo ličimo, a da nismo u krvnom srodstvu. Tako, oštrom oku korisnika društvenih mreža nije promakla sličnost između pevača Miloša Bojanića i glumca Harvija Kajtela.

Pročitajte još

Naime, na jednoj Fejsbuk stranici je osvanula fotografija glumca iz mlađih dana i pevača Miloša Bojanića, a korisnici ove društvene mreže su počeli da zbijaju šale na njihov račun, navodeći da se njih dvojica i te kako liče.
– Tajna je konačno otkrivena. Miloš Bojanić je u stvari Harvi Kajtel! – našalili su se korisnici društvenih mreža, a u nastavku pogledajte neke od fotografija glumca iz mlađih dana, gde je sličnost između njih neverovatna.

 

Podsetimo, Harvi Kajtel je dobro poznat po uozi u filmu „Poslednje Hristovo iskušenje”, „Ulični psi”, „Petparačke priče” i mnogi drugi.

Miloš Bojanić bio je nedavno u jeku skandala zbog vanbračnog sina o kome se dugo spekilisalo.

NAJNOVIJE

POKLON MAJCI I OCU SA TAJLANDA: Poznat muzički par Martinetti dobio je dar od sina povodom šest decenija ljubavi (VIDEO)
DŽEJ LO SEVNULO SVE! Slavna pevačica u riskantnoj haljini
OVO JE ŠEHEREZADA IZ SERIJE KOJU JE SRBIJA OBOŽAVALA? Evo kako sada izgleda lepa glumica, skroz promenila lični opis (FOTO)
"GURNULA SAM JE TADA NIZ STEPENICE": Nadi Topčagić pao MRAK na oči zbog jedne rečenice...
ESTRADA JE NE ZANIMA: Sanja Đorđević je PONOSNA na ćerku, a svi se pitaju kako IZGLEDA i čime se bavi (FOTO)

NAJČITANIJE

SRBIJA VREME
Scroll to Top