01/12/2023 08:04
Najnovije vesti
INSTAGRAM/PRINTSCREEN/saskaveselinov
INSTAGRAM/PRINTSCREEN/saskaveselinov

ĐOKOVIĆ DOŠAO KOD SINA I SAŠKE U PORODILIŠTE! Ponosni tata uzbuđen ispred BOLNICE, malog Aleksandra već čeka IZNENAĐENJE

Saška Veselinov pre tri dana na svet je donela sina, kojem su ona i Đorđe Đoković dali ime Aleksandar, a ponosni tata je danas došao u porodilište kod supruge i naslednika.

Pročitajte još

 

Đorđe je pričao na telefon kad je ušao u porodilište, a još nije poznato da li je Đoković došao samo da vidi svoje najmilije ili da ih odvede kući. On je, kako smo saznali, izašao iz porodilišta i otiša u nepoznatom pravcu.

U kući Đokovića svi sa nestrpljenjem čekaju dolazak malog Aleksandra, te Saški i nasledniku zasigurno spremaju poseban doček, a bake i deke jedva čekaju da uzmu unuka u ruke.

Ime Aleksandar, koje su Đokovići odabrali za svog naslednika, u prevodu sa grčkog jezika znači „onaj koji je zaštitnik ljudi“, ili samo „zaštitnik“.

 

Đorđe i Saška su se podsetimo venčali sredinom septembra prošle godine i napravili su luksuzno slavlje na dve lokacije u Beogradu i u Crnog Gori na plaži. Na veselju su pevale mnoge javne ličnosti poput Saše Kovačevića, Milice Pavlović, Marije Mikić, Aleksandre Prijović…

NAJNOVIJE

POKLON MAJCI I OCU SA TAJLANDA: Poznat muzički par Martinetti dobio je dar od sina povodom šest decenija ljubavi (VIDEO)
DŽEJ LO SEVNULO SVE! Slavna pevačica u riskantnoj haljini
OVO JE ŠEHEREZADA IZ SERIJE KOJU JE SRBIJA OBOŽAVALA? Evo kako sada izgleda lepa glumica, skroz promenila lični opis (FOTO)
"GURNULA SAM JE TADA NIZ STEPENICE": Nadi Topčagić pao MRAK na oči zbog jedne rečenice...
ESTRADA JE NE ZANIMA: Sanja Đorđević je PONOSNA na ćerku, a svi se pitaju kako IZGLEDA i čime se bavi (FOTO)

NAJČITANIJE

SRBIJA VREME
Scroll to Top