01/12/2023 07:07
Najnovije vesti
IMG-2866

BIOSKOP POD VEDRIM NEBOM I ŽURKA NAJBOLJEG DJ-a: Na Family fun festivalu osetite čaroliju uz Niggora i Čarobnjaka iz Oza

Family fun festival uveliko je u jeku u Herceg Novom.

Pročitajte još

Prvi porodični festival pod pokroviteljstvom Turističke organizacije Herceg Novog(TOHN) održava se na više lokacija u ovom primorskom gradu, kog mnogi smatraju najlepšim na Jadranu.

Program traje 30 dana, a posetioce očekuje raznovrstan filmski, muzički, književni i zabavni program.

Do sada ste imali priliku da čujete Abba ring bend, zaplešete uz plesnu grupu Diano, pogledate filmove poput: Encanto, Lepotica i Zver, Kralj Artur,Avatar,…

A 12.jula vas očekuje projekcija čuvenog dečijeg filma Čarobnjaka iz Oza (The wizard of Oz) na plaži Žalo.

A da li ima išta lepše od bioskopa pod vedrim nebom obasjanim zvezdama i to još na romantičnoj plaži.

Zato vam Family fan festival pruža jedinstven doživljaj i pobrinuo se o svakom detalju.

Pre projekcije filma od 17-19 časova očekuje vas velika letnja žurka sa ni manje ni više našim najpopularnijim DJ Niggorom.

MALI PODSETNIK O FIMLU:

Film govori o devojčici po imenu Doroti Gejl koja živi u Kanzasu sa svojom tetkom i stricem na farmi tokom Velike depresije, i koja sanja bolji život. Nakon razornog tornada koji je pogodio farmu, Doroti i njen pas, Toto, prebačeni su u fantastičnu zemlju Oz. Nakon početnog oduševljenja čarobnom zemljom, Doroti ipak shvata da joj nedostaje dom. Jedini ko joj može pomoći da se vrati kući je čarobnjak iz Oza. On živi u Smaragdnom gradu i Doroti kreće u potragu za njim. Na putu sreće neobične prijatelje koji joj se pridružuju. To su Strašilo, koji će od čarobnjaka tražiti mozak, Limeni, koji će tražiti srce i Lav, kojem nedostaje hrabrost. Na putovanju im pomaže Dobra Vila Severa, dok im na put pokušava stati Zla Veštica Zapada.

NAJNOVIJE

POKLON MAJCI I OCU SA TAJLANDA: Poznat muzički par Martinetti dobio je dar od sina povodom šest decenija ljubavi (VIDEO)
DŽEJ LO SEVNULO SVE! Slavna pevačica u riskantnoj haljini
OVO JE ŠEHEREZADA IZ SERIJE KOJU JE SRBIJA OBOŽAVALA? Evo kako sada izgleda lepa glumica, skroz promenila lični opis (FOTO)
"GURNULA SAM JE TADA NIZ STEPENICE": Nadi Topčagić pao MRAK na oči zbog jedne rečenice...
ESTRADA JE NE ZANIMA: Sanja Đorđević je PONOSNA na ćerku, a svi se pitaju kako IZGLEDA i čime se bavi (FOTO)

NAJČITANIJE

SRBIJA VREME
Scroll to Top