05/12/2023 13:40
Najnovije vesti
INSTAGRAM/PRINTSCREEN/cecaraznatovic
INSTAGRAM/PRINTSCREEN/cecaraznatovic

CECA ISKRENO PROGOVORILA O PRIVATNOM ŽIVOTU I SVOJOJ DECI! Jedno je jasno da Anastasija i Veljko nisu birali život koji im je serviran

Porodica je na prvom mestu

Pročitajte još

Pevačica Ceca Ražnatović prisustvovala je sinoć na promociji singla Aleksandra Josifovskog, a tom prilikom progovorila je za medije o svom privatnom životu.

– Kako od čega sam se umorila, osam sati snimamo Zvezde Granda. Štikle od 12 centimetara, uvuci stomak, vi žene to razumete. Nemam više o čemu da pričam, stalno me nešto pitate – rekla je Ceca na početku, a onda se prisetila početka karijere.

– Kolege su me podržavale na početku moje karijere, meni je značila svaka lepa reč, sada živimo u nekim drugačijim uslovima. Toliko se brzo šire informacije, svako piše šta hoće – rekla je Ceca, a onda priznala o svakodnevnim natpisima koje čita o sebi.

– Svaki dan se bavim demantima, ludacima. Svako može da se predsavi i da kaže da zna nešto o meni. Kada se odlučiš za javni život jako je teško sačuvati privatnost, a uz to i de i odricanje. Ima stvari za koje se odlučite, za poseban način života. Svi smo mi živi judi, skloni smo greškama, ali kada znamo da se svaki naš korak prati, moramo da pazimo na mnoge stvari – rekla je Ceca, a onda se osvrnula na svoju decu.

– Moja deca su odrasli uz moju karijeru i moj način života. Znaju šta se može šta ne može. Znaju šta je za javnost, šta nije. Njima to nije prijalo, oni nisu birali život koji im je serviran. Veljko se pojavljuje samo kada treba da objavi meč, Anastasija se pojavljuje intezivnije – rekla je Ceca.

NAJNOVIJE

SPOJ DISKO MUZIKE I GVOZDENE OPERE! „DISCO OPERA“ 21. MARTA PRVI PUT U MTS DVORANI
BALETSKI SPEKTAKL! UKRAJINSKI KLASIČNI BALET "LABUDOVO JEZERO" 05. MARTA U MTS DVORANI
ANTISTENDAP "ĐUROLOGIJA": 09. DECEMBRA U MTS DVORANI
SAVRŠENA BUKA! BLACK SIMPHONY- METALLICA SYMPHONYC TRIBUTE SHOW 17. MARTA U MTS DVORANI!
"NE IZGLEDA ZDRAVO": Nove fotke Nikol Kidman OZBILJNO ZABRINULE fanove, tvrde da joj je UGROŽENO zdravlje (FOTO)

NAJČITANIJE

SRBIJA VREME
Scroll to Top